Hvordan at vælge maling farveskema til køkken

July 12

Hvordan at vælge maling farveskema til køkken

Farver sætter stemningen for værelser i dit hjem, og det er vigtigt, fordi du ønsker dit hjem at føle indbydende. Fra store vægge til små inventar har de farver, du bruger i dit køkken noget at sige om din stil. Valg af køkken farver kan virke som en umulig opgave, men ved at følge disse tips du kan vælge farver med tillid, at skabe et køkken, du vil elske.

Instruktioner

•Work med kabinettet farver. Hvis du har mørke frysere, bør du gå med dyb og dristige farver, der supplerer nuancer allerede i skabene. Hvis du har lysere kabinetter, gå med lysere farver, der ikke føles som en kontrast, når du går ind i stuen. Male skabene er altid en mulighed, men husk på at dette kræver ekstra tid og arbejde.

•Vælg en vægfarve, som du kan lide. Køkken vægge behøver ikke at være nogen særlig farve. Så længe nuancer af kabinetter og apparater ikke kollidere med maling, kan du frit vælge uanset farve du nyde. Husk på, at mørke maling kan gøre et rum ser mindre, så hvis du har et mindre køkken, lysere toner kan være ideel. Den bedste form for maling til dit køkken er en halvblank maling, fordi det er holdbart og har en flot glans. Det modstår fugt mere end andre skygger.

•Match fliser hvor du kan. Fliser på gulvet og fliser på counter eller backsplash skal matche hinanden, og de bør alle supplere din frysere og væg farver.

•Vælg en vinduesgardin, der låner en farve fra noget andet i rummet. Din bordplader eller spisestue tæppe kan blive forstærket med pletter af farve, så du kan bruge denne farve til at tilføje enhed til dit køkken. Gå til en ensfarvet eller simpel vindue behandling hvis du allerede har en masse visuel stimulation i rummet.

• Giv dit køkken personlighed af hængende vægkunst, der forbedrer din farveskema. Display indrammet stykker af kunst, at fange den stemning, du vil oprette. For eksempel, for at opnå en varm og hjemlig atmosfære, hænge samplere i dit køkken. Eller vise en samling af dine foretrukne blomsterprint. Noget du kan finde der passer til stemningen i dit køkken kan vises for et strejf af varme og personlighed.

Tips & advarsler

  • Når du vælger en maling farve til væggene, være klar over, hvordan sollyset påvirker farverne på forskellige tidspunkter af dagen. Placer prøver af maling på forskellige områder for en følelse af hvordan farver ser ud. Holde designs praktiske når dekorere dit køkken. Ikke brug stoffer, der plette nemt for tæpper eller vindue behandlinger.
  • Crowd ikke stykker af en samling sammen eller dit område vil se rodet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com