Hvordan at vælge mosaik injektionsmørtel farve

September 29

Hundredvis eller endda tusindvis af små tomme rum er skabt i en mosaik flise design, og injektionsmørtel er den bogstavelige og legendariske lim, der lukker hullerne og forbinder alle de separate stykker i en sammenhængende design. Det er vigtigt at vælge den rigtige farve af injektionsmørtel, fordi forskellige farver skaber forskellige effekter på din mosaik. Fuger kan fjernes hvis du indser du har lavet en fejl, men det er en tidskrævende proces og vanskeligt at undgå skadelige fliser.

Instruktioner

• Indsamle flere flise stykker, der repræsenterer vigtigste farver i din mosaik.

•Sæt fliser mod ark for byggeri papir i grundfarver. Omfatte neutrale nuancer som hvid, lys brun og grå, farverige nuancer af rød, grøn og blå og dramatiske farver som sort og lilla.

•Strømforbrug i standby tilbage fra prøver når man ser på dem, på omtrent samme afstand du ville normalt observere mosaikken.

•Vælg den farve, du mener har den bedste effekt på din flise. Husk, du kun vælger en generel farve, ikke den nøjagtige nuance.

•Tag fliser og ark for byggeri papir med dig for at købe injektionsmørtel. Sted fliser mod injektionsmørtel prøverne, der falder ind under din farve spænder og vælge skyggen at de fleste forbedrer din mosaik design.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har byggeri papir i en række farver, fyld i en stor farveblok på hvidt papir med farvekridt eller håndværk maling.
  • Husk på, at mørke eller lyse injektionsmørtel farver modregnes neutral fliser vil trække øjet til injektionsmørtel linjer og aflede opmærksomheden fra fliserne. Injektionsmørtel farver, der nøje svarer til de vigtigste flise farver vil "forsvinde" og blend til mosaik-design. Mosaikker med stærke geometriske mønstre kan drage fordel af en injektionsmørtel farve, der står i kontrast med de vigtigste flise farve--styrkelse af linjer og vinkler af mønstret.
  • Aldrig bortskaffer ubrugte injektionsmørtel ved at hælde det ned i vasken. Fuger er dybest set cement og vil blokere rør. I stedet, indsamle injektionsmørtel og smide det i skraldespanden kan eller fortynd det med vand, inden det tørrer og hæld det i en kompostbunke.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com