Hvordan at vælge porcelæn

August 18

Uanset om du er picking dagligdags middagstallerkener eller evaluere de fineste porcelæn Kina, der bliver en familie arvestykke, vil du vide hvad man skal overveje, når picking porcelæn. Porcelæn gør en erklæring om hjemmet og kog så meget som den mad, der finder vej til fadet. Dine overvejelser vil variere, hvis du vælger dagligdags porcelæn vs porcelæn. At vide, hvad du bør overveje kan gøre dit valg nemmere.

Instruktioner

Picking porcelæn

•Indstil hvordan din porcelæn vil blive brugt. Hvis du leder efter hverdagen, casual porcelæn, overveje et mønster, der vil matche dit køkken indretning. Hvis dit køkken er moderne, kigge efter moderne porcelæn mønstre og figurer. Hvis køkkenet har et land motiv, arbejde soft-farvet blomstermønstre pænt. Et traditionelt køkken har de fleste muligheder for design, men være opmærksomme på farver, der supplerer køkken farve og accent indretning.

Forpakket ekstra sted-indstillingerne til brug som backup til din daglige porcelæn. Disse retter får daglig brug, udholde en masse slid gennem håndvask og kan lide ætsning og ridser i opvaskemaskinen. Hverdags retter sælges normalt i sæt af fire--middagstallerkener, tallerkener og lavvandede suppe skåle. Køb et ekstra sæt til at holde på hånd som afløsere for den uundgåelige brudt elementer og som reserver når uventede gæster ankommer til middag.

•Pick porcelæn, der er ubrydelig, hvis du eller nogen er smør-fingre. Corelle porcelæn har smukke mønstre og en bred vifte af stilarter, der er ubrydelig. Selvom det er ubrydelig, vil du erstatte det, fordi det vil begynde at vise sin alder efter en betydelig længde af tid.

•Kontakt din tegnebog, når du søger for at købe porcelæn, der skal bruges kun til særlige lejligheder og helligdage. Du kan betale $500 eller mere for et sæt af otte fine porcelæn spisestel portioner. Til denne pris skal du sikre, at det design, du vælger har den mest alsidighed. Vælg hvid eller creme-farvet porcelæn for de mest fleksibilitet med hensyn til din tablescape design. Placere hvide tallerkener på en farvet oplader, hvis du ønsker at bringe mere farve til dit sted indstilling samt bruge farvede sengetøj på bordet og som servietter.

•Plan at købe tilsvarende varer til din fine porcelæn, herunder sovs båd, salt og peber shakers og servering skåle. Porcelæn er ofte sælges individuelt snarere end i sæt. Du skal købe omkring 10 plade tjenester for den gennemsnitlige store event middag. Forhøre sig om levetiden af den stil, du har valgt. Vil du gerne vide at design bliver tilgængelige år senere bør du bryde en parabol eller ønsker at tilføje til din samling. Gemme din porcelæn for at beskytte den. Altid håndvask fine Kina.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com