Hvordan at vælge sten til en pejs når bygge et hjem

October 16

Hvordan at vælge sten til en pejs når bygge et hjem

En pejs kan være lavet af et par forskellige typer af materialer. Mange husejere foretrækker skønhed, stil og let vedligeholdelse af en sten pejs. Men at vælge sten over mursten, for eksempel, for din pejs er ikke den endelige beslutning, du bliver nødt til at gøre. Der er et par almindelige typer af sten, at nye ildsteder kan lavet af, når du bygger dit hjem. Mens du har mange presserende spørgsmål at passe under byggeprocessen, lad ikke afgørelse af hvilken pejs sten at vælge får kastet bort.

Instruktioner

•Look ind i de forskellige indstillinger for din stenpejs. Indstillingerne er skifer, marmor, kalksten, granit eller menneskeskabte sten, sten finer eller menneskeskabte marmor. Hver af disse sten vil have et anderledes look, så prøv at tjek indstillingerne i person, så du kan beslutte, som bedst matcher hjemmet du bygger.

Respektive med pejs entreprenør til at lære mere om fordele og ulemper ved hver sten materiale. Skifer, for eksempel, er en holdbar løsning, men kan være vanskeligere at skære. Marmor kan være svært at passe men ser de mest elegante, og finer sten er tynd og let, hvilket kan gøre dem bryde lettere, men de er også lettere at installere.

•Find ud af, hvilken type af vedligeholdelse er påkrævet for hver sten materiale du overvejer. Granit, for eksempel, er ganske let at rengøre, som er skifer. Finér og andre menneskeskabte sten kan bryde nemt, så du skal være forsigtig ved rengøring. Marmor er en udfordring, fordi det kræver meget specifikke rengøring teknikker til at undgå skader.

•Figure ud af, hvilken pris du har råd til. Når du bygger dit hjem, er du tilbøjelige til at uden mange omkostninger, så du vil være sikker på, du holde sig inden for budgettet på brikken pejs. Natursten vil være en smule dyrere end menneskeskabte materialer i de fleste tilfælde, og marmor vil være det dyreste valg af alle. Prisen vil dog variere af entreprenør og område.

•Tag en prøve af hver sten, du overvejer at det nye hjem du bygger. Hvis du stadig i begyndelsen etaper, holde op prøver til andre designelementer, du planlægger at indarbejde i rummet, sådan et gulvtæppe, flise eller stof. Dette vil sikre, du vælger en sten til din pejs, der matcher den hjem, du bygger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com