Hvordan at vælge størrelsen af udendørs vedhæng lys

November 24

Hvordan at vælge størrelsen af udendørs vedhæng lys

Udendørs boligarealer er en vigtig tendens i hjem design og belysning dem er lige så vigtig som belysning enhver anden plads. Du har brug for lys til at gøre området funktionelle og låne det stemning. Chancerne er du har tilbragt en god del af penge og tid at gøre din udendørs plads en dejlig oase, så du sandsynligvis ikke ønsker at købe en billig aluminium clip-on lys fra hardware butik. Vedhæng er et godt valg, uanset om du planlægger en stor vedhæng eller en klynge af dem.

Instruktioner

•Measure bredde for tabellen, hvis du vil placere Vedhænget over toppen af en havebord. Vedhænget du vælger skal være halvdelen af bredden af tabellen for at opnå korrekt skala. Så for eksempel, hvis du har en tabel med 36-tommer, købe et vedhæng, der er 18 inches i diameter.

•Measure den højde, hvorfra du vil blive hængende dit lys. Susan Welch Heeney af Nolensville, Tennessees udsmykning Studio og medlem af det amerikanske samfund af indretningsarkitekter (ASID), anbefaler, at du planlægger på 2 1/2 til 3 inches af højde per fod i højden i rummet, så hvis du belysning et rum, der er under en 8-fods pergola, for eksempel, vælge en lys stativ, der er mindst 20 inches høj og ikke mere end 24 inches høj.

•Divide højde af et ideelt dimensioneret store vedhæng med antallet af vedhæng du planlægger at hænge, hvis du vil hænge en klynge af mindre vedhæng tæt sammen, men i varierende højder, snarere end at hænge et stort vedhæng. Så hvis du har brug for omkring 20 inches i højden, dividere 20 inches med 3 inches at få 6,66 inches. Du skal købe tre vedhæng, der er hver cirka 6,66 inches høj.

•Brug den samme proces for at ankommer til diameteren på hver lille vedhæng, hvis du har planer om at erstatte en klynge af mindre vedhæng til ét stort vedhæng.

•Measure længde og bredde af rummet, der skal lys, hvis du ikke vil hænge vedhæng over en tabel, og derefter tilføje de to tal sammen. Ændre fødder til inches, rådgiver Susan Welch Heeney, og der vil fortælle dig, hvor stort vedhæng bør være. For eksempel, skal en 8-fods ved 8-fods plads en 16-tommer lampen fordi 8 plus 8 er 16.

Tips & advarsler

  • Hænge vedhæng til at tillade mindst 7 fod af hoved værelse, medmindre du hænger dem over et bord---7 1/2 fødder normalt ser godt ud. Hvis du hænge armatur for tæt til loftet, vil det forsvinde, snarere end at tilføje en dekorativ touch.
  • Tillad 30 inches fra bordpladen til bunden af Vedhænget hvis du hænger det over en tabel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com