Hvordan at vælge tag farver

October 5

Hvordan at vælge tag farver

Hvis du føler dig en smule nervøs om picking en farve til dit tag, der er normalt, fordi du kommer til at leve med denne farve i lang tid at komme--sandsynligvis årtier, afhængigt af de materialer, du bruger. Heldigvis, der er ikke, at mange tag farvevalg på markedet - eller, mere præcist, forskellene mellem de mange farvevalg er ikke så meget drastisk. Bemærk, at den farve du vælger kan blive dikteret af typen materiale du vil være at købe for dit tag. Nogle tagmaterialer er meget begrænset i tilgængelig farve typer, mens andre materialer spænder over et større farveområde.

Instruktioner

•Study type af materialer du kan bruge til dit tag. Dit valg kan dikteret af dit budget, fordi tag materiale priserne varierer. For eksempel, skifer og keramiske fliser har tendens til at være dyrt, mens asfalt helvedesild er mindre. Skifer og asfalt helvedesild kommer i en vifte af farver. Men, keramik eller ler fliser er normalt en rødlig farve og ofte kun anvendes i visse sydvest arkitektoniske stilarter. Overvej dit budget og indsnævre dit valg for materialer, før du fortsætter til næste trin.

•Categorize farven på dit hjem. Er det en cool farve eller en varm farve? Normalt, kølige farver er farverne på farvehjulet herunder blå, grøn og lilla, og varme farver er de farver på hjul, der omfatter rød, orange og gul. Til dit formål er cool farver de farver, der har en blålig eller grå nuance, mens varme farver er dem, der synes at have en brun eller rød stemmer. For ethvert hjem, malet i en cool farve, skal du vælge en tagsten, der har en grå stemmer til det. Vælg en tagsten, der har en brun nuance til det for en varm farvet hjem. På denne måde vil taget og træbeklædningen komplementere hinanden.

•Match farven på dine tagsten til farven på dit hus. Nu, du har valgt en kategori af tagsten--varm eller kold--du skal vælge en nuance, der svarer til farven på dit hjem. For eksempel, vil en blå hjem matche korrekt med blå-grå tagsten. En rødlig brun hus vil se godt ud med rødbrun tagsten. Bemærk, at i nogle tilfælde, du ønsker ikke at vælge tagsten med en nuance af farven på dit hus. For eksempel, hvis du har et grønt hus, kan ikke du grønlig-grå tagsten, som en grønlig grå farve kan være minder om en sump, eller endda en heks på Halloween.

•Vælg en værdi af tagsten. Værdien af en farve er hvordan mørke eller hvor let det er. Normalt bør taget ikke være helt så mørk eller lys som hus, for at give en interessant kontrast mellem huset og sit tag. I tilfælde af en meget lyse hus bør taget betydeligt mørkere at holde fra blændende folk, der ser det.

Tips & advarsler

  • I tilfælde af en neutral farvet hjem (hvid eller grå) er grå normalt standard tag flise farve til at bruge.
  • Nogle gange kan tagsten vælges til at matche markeringsfarver i hjemmet. For eksempel, hvis dit hus har grå eller sort skodder, vil en matchende grå tag binde disse farver sammen.
  • Vær forsigtig, når du vælger tagsten med en bestemt farve farvetone, som i trin 3. Dette kan være problematisk i fremtiden hvis du ønsker at ændre farven på dit hjem.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com