Hvordan at vælge toiletter

June 23

Hvordan at vælge toiletter

Mens du har sikkert fået henstillinger om hvert hjem apparat og armatur du kan eventuelt sætte i et hus, kan du ikke have modtaget rådgivning om badeværelse toilet. Alligevel, de fleste mennesker er enig i at det er en vigtig del af dit hjem. At vælge den korrekte toilet er en betydelig købsbeslutning, og der skal tages hensyn til den teknologiske udvikling i nye designs.

Instruktioner

•Consider flugter ydeevne. Kvaliteten af flushen er et spørgsmål om toilet's evne til at fjerne bulk affald, outlet størrelse i toilettet og størrelsen af den flush ventil, der forbinder vandet holding tank til skålen. En top udfører toilet vil have en stikkontakt størrelse, der måler mindst 2 3/8 inches og en flash ventil, der måler mindst 4 inches, ifølge Home Depot's toilet købe guide.

Du skal også tænke på den flush effektivitet, hvis bevarelse af vand er vigtigt for dig. Ny teknologi har tilladt toiletter til at bruge mindre vand og stadig opretholde den samme styrke af flush. Mens føderale forordning begrænser toiletter til ikke mere end 1,6 gallon vand pr flush, Environmental Protection Agency (EPA) giver "WaterSense" programmet en blåstempling til modeller med højst 1,28 gallon pr flush.

Der er gravity toiletter, vakuum-assisteret toiletter og pres-assisteret toiletter. Tyngdekraften modeller er den mest almindelige, fordi de har lavt vand pres krav og er stille. Pres-assisteret modeller er høj, kraftig type fundet på offentlige toiletter. Vakuum-assisteret modeller er mere kraftfuld end tyngdekraften modeller men stadig stille.

•Decide på design. Den generelle udformning af et toilet kan være heldragter, todelte eller vægmonteret. De fælles todelte toiletter bruger en separat tank og skål, mens heldragter toiletter ikke. Vægmonterede enheder er mindre udbredt, dyrere og generelt anvendes i kommercielle badeværelser. En heldragter design er lettere at rengøre og sparer plads, men er også lidt dyrere.

Form af toiletkummen kan være enten runde eller aflange. Runde dem tendens til at være billigere, men de aflange der giver mere opholdsområde. Højden af toiletter går fra 14 inches til 17 inches. Standarden er 14-15 inches, men en højere model kunne være ønskeligt, hvis du har et fysisk handicap.

•Decide på stil og funktioner. Toiletter kommer i alle former for stilarter. Der er traditionelle design, moderne design, metal modeller, keramiske modeller, periode modeller og mange andre typer. Farver, der omfatter en bred vifte af hvide, off-hvide, grå, sort og nuancer af næsten enhver anden farve.

Virksomheder har tilføjet flere nye teknologiske funktioner til toilet designs i de seneste år. Disse omfatter opvarmede sæder, langsom lukke sæder og låg, duft ventilationskanaler, indbygget fans og sanitizing sprøjter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com