Hvordan at vælge udendørs lamper til dit hjem

October 5

Hvordan at vælge udendørs lamper til dit hjem

Udendørs belysning kan opfylde flere roller som en del af din landskabspleje, fra indstilling en stemning til at afskrække invasioner. Når du evaluerer dit websted og vil have til formål at opnå, kan du besøge et hjem forbedring center for at finde muligheder for lav spænding i den elektriske afdeling. Tage en skitse af din house, plot, fortove og fokuspunkter.

Instruktioner

Forpakket bevægelsesdetektor lyser for en eller flere hjørner af dit hjem for at give en følelse af sikkerhed. Lyset går hver gang nogen eller noget passerer foran den. For at afgøre, hvor mange motion detector lys til at købe, gå omkring din værftet efter mørkets frembrud og se hvilke områder af din værftet ville drage fordel af lys, typisk hjørne af huset, der er tættest på indkørsel eller forstuen. Motion detector lys lyser et bredt område af din værftet. De vil også give lys for dig når du kommer hjem om natten og har glemt at forlade en lys på. Dine arme kan være fuld af pakker men lyset kommer for dig det minut, du passerer foran den.

•Sæt sti lys placeret langs veje og fortove lav til jorden for at sprede lyset over gangbro. Denne type belysning hjælper forebygge ulykker og tilføje stemning så godt. Placere sti lys i baghaven samt langs veje fører til udendørs levende rum eller terrasser. Solar-drevne sti lys kræver ikke speciel installation eller nytte bruger på din månedlige magt regningen. Undgå en "landingsbanen look" af afstanden sti lys langt fra hinanden.

•Tilvejebringelse drama og stemning efter mørkets frembrud med baggrundsbelysning og uplights. En spotlight placeret på jorden for at shine op på en pryd træ kan pynte dit hjem om natten. Uplights kan tilføjes, uanset hvor du ønsker at tilføje lidt drama. Baggrundsbelysning er små lys placeret i jorden ude af syne og brugt til at kaste lys på en plante og skabe interessante skygger. Disse lys er ofte placeret nær udendørs swimmingpools eller havedamme eller at kaste en skygge på en væg mens belysning op anlægget.

•Tilføj lys til din dæk eller gårdhave, såsom en hængende signallygte eller uplights. Eller installere udendørs gulv lamper og bordlamper. Nogle har varmeelementer i dem for at tilføje varme og udvide din udendørs sæson.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com