Hvordan at vælge udvendige hjem farver

March 25

Hvordan at vælge udvendige hjem farver

Dit hjem er sandsynligvis din største investering. Gør dig selv en tjeneste ved at give seriøst til farven, du maler sit ydre. Ydersiden af dit hjem gør det første indtryk og som følge heraf påvirker dens videresalg værdi. Slå sig ned på farver, du kan lide, men også farver der giver mening.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste af farver baseret på omgivelser af dit hjem. Et naturligt valg for en udvendige farve er en, der blander sig med sine omgivelser, skaber en balance mellem dit hjem og dens omgivelser. Hvis dit hjem er i et skovområde, afsondret fra andre arkitektoniske strukturer, lave en liste over organiske og jordagtige farver såsom brune og grønne. Hvis dit hjem er omgivet af andre huse, gøre en liste baseret på farverne i de omkringliggende boliger.

•Strike nogen farver fra den liste, der kolliderer med materialer eller arkitektoniske stil i dit hjem. For eksempel, hvis dit hjem har en mursten eller sten udvendig, vælge farver at koordinere med farven af materialer. Cape Cod stil hjem er normalt malet neutral eller afdæmpede farver. På den anden side har et victoriansk hjem ofte farvestrålende udvendige maling.

•Vælg mellem de resterende farver dine favorit, den farve, du ønsker at male ydersiden af dit hjem.

•Vælg en farve til den udvendige trim. Fælles trim farver omfatter hvid og creme. Trim af hjemmet er ofte en lysere farve end resten af ydre. Stadig, nogle huse er kantet med sort, grå eller røde, og nogle boliger (ligesom victorianske huse) er en række forskellige farver. Det er vigtigt at trim supplere--ikke sammenstød med--den overordnede farve af hjems ydre. Hvid er et almindeligt anvendte farve, fordi det opfattes som matcher alle andre farver. Stadig, hvis en farve fra omgivelserne kan koordineres i trim (f.eks. ved hjælp af en mørk mursten-rød farve for trim til at koordinere med røde mursten bruges i en del af huset), derefter andre trim farver bør overvejes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com