Hvordan at vælge udvendige maling farver til dit hus

November 9

Hvordan at vælge udvendige maling farver til dit hus

Det er ikke altid nemt at vælge en udvendige maling farve til dit hus. Mange husejere har svært ved at visualisere, hvad deres hus vil se ud når det er malet, især når de overvejer en drastisk ændring i maling farve. Derudover indebærer vælger en udvendige maling farver til dit hjem ofte at vælge flere koordinerende maling farver såsom dem nødvendige for døre, skodder og trim.Her er et par ting du kan gøre for at vælge en maling farve til dit hjem, at du vil kunne lide.

Instruktioner

•Consider hvor mange farver du vil være at vælge. Moderne hjem har undertiden metal indrammet vinduer, der ikke kræver maleri. Men de vil have tagudhæng, der kan males i en kontrasterende farve til sidespor. Hvis du har vindue trim og skodder til at blive malet, beslutte hvor mange farver du vil arbejde med. Typisk boligejere male deres ydre sidespor med én farve, deres udvendig trim med en anden farve og deres skodder og udvendige døre med en tredje farve. Hvid eller off hvid er den oftest brugte farve til udvendig trim. Det skaber et attraktivt kontrasterende udseende.

•Vælg farver til sidespor maling og trim maling, der blander godt med mursten for et klassisk look. Hvis dit hjem er helt brick, vælge en trim maling, der blander godt med mørtel. Overveje at farven på tag. Kontroller, udvendige maling farver du vælger blend godt med det så godt.

•Begin shopping for maling farver. Stop ved din lokale maling butik eller hjem forbedring center og afhente udvendige maling farve brochurer. Mange vil omfatte farvekombination, der ser godt sammen. De vil ofte blive opdelt mellem traditionelle farver og moderne maling farvemuligheder.

•Vælg udvendige maling farver til dit hjem er at køre gennem dit nabolag og andre og søger et hjem, der er en stil, der svarer til dine egne og malet med malingen farver du indkvartering. Bruge en farve dæk til at matche farverne.

•Brug et design softwareprogram, der tillader dig at downloade et billede af dit hjem og eksperimentere med farvevalg. Nogle af maling-producenter har softwaren til køb eller gratis, vil gøre dette for dig.

Forpakket en stikprøve af maling og prøve det ud på dit hus. Male et område, der er stor nok til at få en god idé om hvad maling farve vil ligne. Vær sikker på og lad det tørre flere dage som maling nuancer ændring lidt en gang maling har kureret. Det kan være lidt lysere eller mørkere afhængigt af farven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com