Hvordan at være pæn & organiseret

April 5

Hvordan at være pæn & organiseret

Det er deprimerende at tænke på timerne brugt på udkig efter bilnøgler, mobiltelefoner og tegnebøger tabt under havet af kaos i huset. Oftentimes, gå hjem uorganiserede fordi ejere føler besejret på bare synet af rod. Organisering og blive pæn er mere af en livsstilsændring end en besværlig akkord. Mens en person kan rydde op og organisere enhver given rod, tager det konsekvent adfærdsændringer at holde hjem organiseret og ser sit bedste.

Instruktioner

•Ansigt gennem papirer, make-up, tøj, Køkkengrej, sengelinned, rengøringsmidler og noget, der er gemt. Smide væk noget, der ikke har været brugt i de sidste halvandet år. Hvis der er ting af sentimentale betydning, Planlæg at gemme dem i kælderen eller garage til at få dem vejen for dine dagligvarer.

Forpakket et arkivskab til dine vigtigste papirer. Fil efter dato pant, lejekontrakter, selvangivelser, regninger eller andre vigtige dokumenter. Gøre en reservenøgle til kabinettet og skjule det i et sted uden for dit skab.

•Invest i organisatoriske møbler. Plastik beholdere er effektive til lagring af elementer i loftet fordi de beskytter elementer fra mug. Bruge reoler til at holde fotoalbum, magasiner, du ikke kan skille sig af med eller foretrukne pyntegenstande. Holde tabeller fri for rod, så de kan bruges til arbejde eller spisestue.

•Anvend en lukket dør fryser gemme værktøjer i plastbeholdere. Liste over værktøjer på et stykke papir og bånd på listen på hver plastikbeholder for at lette at finde senere. Undgå at lade små genstande som skruer eller søm rulle rundt i beholderen. Placere dem i små, genlukkelig plastposer.

•Hammer en nøgleholder ved siden af hoveddøren eller sted en parabol ud på bordet. Gøre en vane med at placere nøglerne i skålen eller på krogen når du går gennem døren.

•Hammer en pind bord ind i væggen og bruge negle til at holde op udendørs udstyr gemt i mesh poser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com