Hvordan at være vært for en Garage salg

December 12

Hvordan at være vært for en Garage salg

En garage salg er en fantastisk måde at tjene nogle ekstra sidste-øjebliks penge og at slippe af med ting du ikke længere har brug for. Hosting en vellykket garagesalg afhænger af en række faktorer, men planlægning hele arrangementet på forhånd kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dagen.

Instruktioner

•Sort dine emner. Hvis du har en masse ting at sælge, kan du prøve at gruppere dem i emner (køkken, sport, børn) eller størrelser (elektronik på den ene side, cykel på andre, små knick knacks på en gruppe). Dette vil gøre det lettere for folk, der kigger for at finde hvad de søger, og det kan også føre til øget salg: for eksempel, en person, afhente en salt og peber sæt kan se viskestykker ved siden af det og købe dem på impuls.

•Offer nogle forfriskninger. Hvis du hoster din garage salg på en varm sommerdag, kan tilbyder koldt vand eller juice tilskynde folk til at holde rundt længere. Hvis du har en masse børn elementer, og du tror familier vil stoppe ved, sæt en bakke af cookies eller brownies på et sidebord, så folk kan tage en bid samtidigt med at gennemser.

•Advertise dit salg. Den lokale avis kan tilbyde gratis plads til dette, eller du kan overveje at købe en lille annonce. Sørg også for du har nok flyers og tegn til at distribuere langs kvarteret for mindst et par dage før arrangementet. Skriv din tegn med permanent markør (hvis det regner) og sende dem på travle gader, hjørner og i nærheden af stoppesteder.

•Start tidligt. En masse mennesker der butik på garage salg gerne forbi i morgen, før deres weekend starter. Hosting salg på en lørdag vil give dig en chance for at udvide det en ekstra dag hvis du finder der en masse elementer ikke sælge. Efterår og forår er de to mest populære sæsoner for garage salg, så længe du ikke vært salg på en ferie weekend.

Tips & advarsler

  • Pris ting højere end hvad du tror ville være en rimelig pris at få for dem. Der giver mulighed for studehandler, der forventes på garage salg.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com