Hvordan at vandtæt en træ plantageejer boks

May 25

Hvordan at vandtæt en træ plantageejer boks

Økologisk udseendet af træ plantageejer kasser supplerer plante blade mens afbalancere de bløde plante funktioner med et element af rustik hårdhed. Træ nedbrydes naturligt over tid, og eksponering for fugt Blødgør træ og fremskynder forrådnelse. Selv trykimprægneret tømmer kan warp og blive forvitret med fugt eksponering. Forlæng levetiden på dit træ plantageejer og bevare sin naturlige skønhed ved imprægnering for at beskytte det fra eksponering til elementer på ydersiden og udsættelse for fugt i jorden på indersiden af plantageejer.

Instruktioner

•Indstil en træ plantageejer lavet af pres behandlet tømmer i et sted, hvor det kan hvile i to til tre uger efter forsamling. Denne venteperiode tillader træet at tørre ordentligt, så du ikke forsegle i fugt. Træ krymper som det tørrer, som kan gøre enhver leddene mellem tømmer stykker stigning i størrelse; ventetiden forhindrer behovet for at forsegle leddene to gange hvis de udvider.

•Drill 1/4-inch drænhul i bunden af den nye planter til at tillade overskydende vand kan løbe fra jorden.

•Applicer en perle af silikone caulk at udfylde eventuelle revner i træ og leddene hvor to stykker træ mødes. Våd din finger og træk det langs den våde caulk at fjerne overskydende caulk og skabe rene linjer. Tillad caulk tørre fuldstændigt--nogle produkter kræver flere dage at helbrede før du anvender pletten eller vand fugemasse. Check etiketten for at se, om caulk er sikkert for træ applikationer og udendørs brug.

•Brush en oliebaseret lak på ydersiden af boksen plantageejer, eller gnide det på træ med en klud. Dugen er især nyttig for at anvende lak på den fritliggende træ fra skære drænhul. Holde anvender mere lak, indtil træet stopper absorbere det, at holde træets overflade konstant våd i ca 10 minutter. En række af olie-baseret lak produkter er mærket specifikt som vand sealere, men beskyttelsesniveauet er den samme uanset mærkning.

•Aftør off den overskydende lak med en ren klud. Tillad lak hærde i en dag.

•Sand den lakerede overflade let med fine sandkorn sandpapir, såsom 220-grus. Påfør en eller to mere lag lak, så den kan helbrede en dag mellem programmer.

•Line inde i boksen træ plantageejer med tyk plast. Tyk, 6 mil polyethylen folie, almindeligvis anvendes til drivhuse, virker godt-- men selv en plast trash pose kan bruges til vandtæt indersiden af plantageejer. For de bedste resultater, fold Papirkurv taske i halvdelen til dobbelt tykkelse af liner. Trim eventuelle overskydende plast fra omkring toppen af planter.

•Find punktet i plast over drænhul i bunden af plantageejer. Skær et hul i plastik, så vandet i jorden kan dræne gennem hullet.

•Lay et lille stykke af gennemtrængelig landskabspleje stof eller mesh skærm indeni planter til at dække drænhul og forhindre, at jorden falder. Fylde planter med steril pottemuld. Pottemuld skubber den plastik liner stramme mod indvendigt vægge af plantageejer, eliminerer behovet for korte plast i stedet. Vandet kan potentielt sive gennem korte huller og beskadige træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com