Hvordan at vide, hvad størrelse Radiator til køb

December 19

Når du køber en ny radiator, er det vigtigt at bemærke at alle radiatorer er model og år bestemt. Radiatorer er ikke meget substituerbare på grund af omfanget af forskelle. Medmindre radiatoren er der skal købes et sted end en auto dele eller radiator butik, det er ikke nødvendigt at måle. Leverandøren vil nyde en katalogiserer, hvad radiator passer til et bestemt køretøj. En nøjagtig beskrivelse vil dog være nødvendigt, da mere end én radiator er tilgængelig for den samme køretøj men er motor-specifikke (som mange biler kommer i flere trim niveauer, med varierende motorer). Mærke, model, produktionsdato beliggende på førerens døren skilt, motorens størrelse og om det er en automatisk eller standard transmission er væsentlige faktorer for at vide, hvad størrelse radiator til at købe.

Instruktioner

•Measure den absolute højde fra bunden af køleren på den tank side indeholdende den øverste slange stikkontakt til det højeste punkt på tanken. Skriv ned måling.

•Measure bredde fra ydersiden af en tank til ydersiden af den modsatte tanken. Skriv ned måling.

•Measure kerne mellem tanke og skrive dette nummer ned. Derefter måle hvor tyk radiatoren er øverst midt. Dette vil indikere hvor mange kerner køleren har.

•Skriv ned hvilken side den øverste slange stikkontakt og bunden outlet er placeret. Når som helst at placeringen af noget er beskrevet under kølerhjelmen af bilen, det er altid som sidder i bilen, ikke vender motoren. En anden måde er altid at sige "førerens side" eller "passager side" i modsætning til venstre og højre.

•Describe om det har en radiator kasket eller er et lukket system med et reservoir. Et lukket system har ikke en cap på radiatoren. Fælles landbrugspolitik er placeret på reservoiret.

•Skriv ned om køleren har en transmission cooler indarbejdet i tanken eller ej. Dette kan bestemmes ved at kigge på passager side tank engine side, og se, hvis to linjer der kører ind i tanken.

•Kontrollér førerens side tank og se om der er store slanger knyttet til tank---de store slanger gå til en oliekøler. Ikke få dem forveksles med radiator slanger.

•Kontrollér forsiden af radiator og se hvordan klimaanlæg kondensator er knyttet til radiatoren. Dette skal også være det samme, så kondensatoren kan monteres korrekt. Skrive oplysningerne.

•Kontrollér fan Ligklædet eller elektrisk fan monteringsbeslag og Bemærk deres placering og type. Skrive oplysningerne. Du skal sørge for den radiator du købe understøtter typen af fan du har. Alle disse emner er nødvendige, hvis Leder du efter en radiator uden for de normale cirkler. Ingen af disse kan fjernes uden at skabe ændring problemer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com