Hvordan at vide, hvilken producent lavet bruseren ventilen

November 5

VVS problemer få ofte dyre hurtigt hvis de ikke er repareret i tid. Erstatte et brusebad ventil er nogle gange mere udfordrende, hvis du ikke ved, hvem gjorde det oprindelige niveau. Ventiler er lille nok, at de normalt ikke har fuld firmanavne eller logoer på dem. Som et resultat, kræver vide, hvilken producent lavet din bruser ventil nogle undersøgelser.

Instruktioner

•Undersøg ventilen for enhver at identificere farver eller mærker. Noget særprægede hjælper til at identificere producenten af det.

•Tag ventil til en hardware- eller VVS butik og bede arbejderne der om de genkender den og kan fortælle dig, hvem gjorde det. De matcher det med andre ventiler, de har på lager og se om de finder en dublet med virksomhedens navn på pakken.

•Opkald din udlejer, hvis du bor i en lejlighed. Udlejeren kan vide hvem gjorde ventiler eller hvilket selskab du kontakter for at finde ud af sikker.

Dyrknings når dit hjem eller lejlighed blev bygget. Mens dit brusebad ikke kan have den oprindelige ventil fra byggeri stadig i det, hjælpemidler vel vidende den almindelige periode du lokalisere mulige producenter.

•Spørg en blikkenslager, der er lokale til dig. Blikkenslageren kunne vide, hvilke mærker bruges typisk i området og det hjælper med at indsnævre din søgning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com