Hvordan at vide, hvis du køber plader der vil passe en Pillowtop madras

November 14

Hvordan at vide, hvis du køber plader der vil passe en Pillowtop madras

Sengene madrasser har dybder op til 22 inches på grund af det ekstra lag af bløde pude på toppen. Dette gør det nødvendigt for ejere hen til hjemtage lagner med lommer, der er dybt nok til at passe disse madrasser. Måle madras før shopping for pillowtop madras plader, så du ved hvilken størrelse du skal købe. Producenter af pillowtop lagner etiket på emballagen med enten måling af seng ark lommer eller med særlige sætninger, som angiver typen af ark emballagen indeholder.

Instruktioner

•Measure dybde i din pillowtop madras. Placer en robust stykke papir, som pap, på toppen af madrassen og placere en anden mellem madras og box foråret. Måle afstanden mellem de to stykker.

•Kontrollér seng ark emballage for lomme størrelse. Køb lagner med en dybde, der er ikke mere end tre til fem inches større end din pillowtop madras til at undgå, at overskydende stof på madrassen.

•Look for andre indikatorer. Producenter også mærke pillowtop lagner med beskrivende udtryk og vendinger som "dyb lomme," "ekstra dyb monteret lomme" og "passer til madrasser op til 18 inches dyb." Elizabeth Mayhew, forfatter til "Flip! til udsmykning: en side-by-side, Piece by Piece, Room-by-Room Guide til omdannelse af dit hjem, "også antyder søger lagner mærket"høj profil." Check for dimensioner på emballage for at sikre lagen vil passe dybden af din pillowtop madras.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com