Hvordan at vide, hvor længe vaskemaskiner og tørretumblere vil vare

September 18

Hvordan at vide, hvor længe vaskemaskiner og tørretumblere vil vare

Vaskemaskiner og tørretumblere er dyre apparater, så at vide, hvor længe de kan holde kan hjælpe du budget for fremtidige udskiftninger. En præcis "slutdato" kan ikke være bundet, men--de fleste mennesker kender nogen, der har et gammelt apparat, der har summende langs i år. Andre gange, kan et apparat mislykkes før den forventede tid. Men at vide den gennemsnitlige levetid for din vaskemaskine og tørretumbler, og lære måder at holde dem kører godt, kan hjælpe i din langtrækkende planlægning.

Instruktioner

•Sørg for forskningen. 2007 "undersøgelse af levetid af Home komponenterne" af den nationale sammenslutning af hjem bygherrer og Bank i Amerika hjem retfærdighed fandt, at vaskemaskiner holder et gennemsnit på 10 år, mens el og gas tørretumblere sidste 13 år i gennemsnit.

•Gennemfør regelmæssig vedligeholdelse. Ren tørretumbler er fnug filter efter hver belastning og rense ud tørretumbler udstødnings kanalen mindst en gang årligt. Erstatte vandforsyning slanger på din vaskemaskine hvert femte år. Sluk for vandet til vaskemaskinen, hvis du vil være væk i mere end et par dage; dræn slangerne, hvis temperaturerne ventes at falde under frysepunktet, anbefaler "Dette gamle hus."

•Installer vandsystem skyllemiddel og filtrering for din vaskemaskine. Det vil fjerne mineraler, der kunne forkorte Skives levetid.

•Prevent unødvendigt pres på din vaskemaskine og tørretumbler. Kontroller, at fødderne er niveau. Indlæse maskinerne, som anvist i ejerens manualer. Lad vaskemaskinen, køre, hvis det bliver ude af balance.

Tips & advarsler

  • Køb et apparat lidt over den mellemtone pris for den bedste kvalitet til prisen - og til at sikre bugs alle udarbejdet.
  • Over udstopning dine apparater stammer motoren og nedsætter levetiden på dine maskiner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com