Hvordan at vide, om de Reupholster eller erstatte dine møbler

September 21

Hvordan at vide, om de Reupholster eller erstatte dine møbler

Et stykke af møbler kan være en betydelig husstandens regning. Træffe beslutning om reupholster eller erstatte lettere ved at følge nogle få retningslinjer og besvare nogle spørgsmål. Forståelse at reupholstering indebærer at fjerne alle stof og polstring, stramme skruer og fjedre, og bygge basen og dækker op igen fra bunden hjælper med at sætte prisen på reupholstering i perspektiv. Polstring kan være to til tre gange dyrere end at købe en ny, mindre-kvalitet stykke. Hvis du starter med et godt stykke, men reupholstering kan forøge dens værdi, og du vil ikke erstatte det i mange år.

Instruktioner

•Evaluate den relative vægt af stykket af møbler og hvis det er en betydelig vægt til dens størrelse og form. Vægten af stykket er en stærk indikator for kvaliteten af møbler base. Tungere er sandsynligvis bedre. Hvis du kan flytte en sofa, for eksempel er med et lille skub, bunden af stykket nok ikke værd investering af re-polstring.

•Decide hvis stykket opfylder dens nødvendig funktioner. Hvis det er lige på mange måder, men mangler én eller to eneste, det kan være værd reupholstering. For eksempel hvis stykket er en stol i et Familieværelse, der skal blive dækket, fordi stof af eksisterende polstring ville være alt for let plettet eller beskadiget, er stolen ikke opfylder sin funktion. Nye polstring ville løse dette problem. Måske er alt om stolen vidunderlig, bortset fra at det er alt for akavet for boligejer at rengøre. Dette ville være et eksempel på et stykke, der opfylder dets funktioner, men ville være bedre erstattet.

•Look på stilen i stykket. Hvis det passer stil i rummet, kan det være værd reupholstering. Kan foretages nogle ændringer til stil, når stykket er Ombetrukket, men dette kan bidrage væsentligt til omkostningerne og er bedst undgås.

•APPRAISE af møbler stykke størrelse og om det er rigtigt for den plads, den indtager. Nogle ændringer i størrelse er muligt, når reupholstering, men kun møbelpolstrere, der er også møbler beslutningstagere bør være ansat til at gøre dette, og dette arbejde er dyrt.

•Sæt dem afslappet på møbler og se om de fjedre og puder synke, hvis det knirker, eller hvis armene er løs. Fjedre og knirker er repareret i re-polstring. Sagging puder kræver nye fyldstof, og dette kan tilføje 30 procent eller mere til udgifterne til re-polstring på en sofa.

•Rate hvor meget du virkelig kan lide stykket af møbler. Ofte, som med en lille stol, har brik sentimental eller følelsesmæssige værdi, der overgår den praktiske værdi.

•Consider strukturelle sikkerhed af stykket. Hvis knirker og wiggles føler mindre, kan polstring være en god mulighed. Hvis, dog, når du flytter brik, det flytter ud af form betydeligt, eller hvis det bliver klart, at en arm er brudt eller at fjedrene har trukket væk fra rammen, stykket er sikkert forbi reparation. Konsultere en professionel Møbelpolstrer, hvis du er i tvivl om soliditeten, er en intelligent næste skridt.

Tips & advarsler

  • Overveje betydningen af dine møbler, varig 10 eller 20 år. Kan dette ikke være vigtigt at du og din familie og erstatte kan være en bedre løsning for dig.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com