Hvordan at vokse Clavariadelphus

November 8

Voksende Clavariadelphus svampe vil bringe din værftet til livet med club-formet og farverige svampe. Sorten Clavariadelphus spirer i klynger og besidder en svamp-lignende tekstur med en bleg hvid, beige eller gul farve. Det er ofte vanskeligt at kontrollere mængden af svampe i din voksende proces, spire Clavariadelphus naturligt i store grupper. Clavariadelphus spire overalt i de fleste regioner i USA, og spiselighed af svampene, afhænger af deres række.

Instruktioner

•Purchase en Clavariadelphus morel kit. Kits er specielt designet til at hjælpe den gennemsnitlige person vokse Svampe derhjemme. Køb et sæt på din lokale hjem forsyning butik. Clavariadelphus ligula forskellige er uspiselig, mens en truncatus version er spiselige. Rådføre sig med en morel kit udbyder for at få yderligere oplysninger.

•Vælge et udendørs område til udplantning – helst en klippekyst, skov-baseret jord, over havets overflade. Clavariadelphus naturligvis spire i store klynger og egner sig til naturlige, udendørs vokser. Clavariadelphus også trives i højereliggende, for eksempel, rocky mountain områder.

•Dig 1/2 tommer under jorden rundt i bunden af et træ mellem juli og November. Drop gyde (frø) i jorden. Dække gyde. Fugt og beskyttelse fra træer og tilsvarende rødder hjælpe svampene i vokser. Gyde allerede indeholder morel mushroom stammer og kræver ingen yderligere forberedelse før plantning.

•Hold øje med svampene. Måle højden af svampene hver anden dag. En fuldt modne Clavariadelphus vil spire til en højde mellem 2 og 6 inches.

Tips & advarsler

  • Konsulter altid med en morel kit tjenesteyder, champignon specialist eller en læge før du spiser nogen vilde svampe.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com