Hvordan at vokse græs i høj pH-værdi jord

February 15

Hvordan at vokse græs i høj pH-værdi jord

Sund græsplæner kræver tilstrækkelige mængder af sollys, fugt og jord næringsstoffer. Ud over disse grundlæggende elementer, græsplæner har brug for jord med passende pH niveauer for at overleve. PH-niveau angiver mængden af surhedsgraden i din jord. Neutral jord indeholder en pH-niveau i nærheden af 7.0. De fleste sorter af græs kræver en jord pH mellem 5,5 og 6,0. Basisk jord kræver nogle særlige behandling at tilskynde græsplæne græs til at vokse og blomstre.

Instruktioner

•Test din græsplæne jord for at bestemme det eksisterende niveau af næringsstoffer, og pH-niveau i jorden. Jord, der er højt alkalinitet ofte indeholder store mængder af sand eller ler, som vanskeliggør betingelser for nye græsfrø til at spire og vokse. Afhængig af sammensætningen af din jord, kan dine testresultater tyder på tilføje gips for at reducere alkalinitet. Erstatte manglende næringsstoffer ved at tilføje eventuelle ændringer, som dine testresultat anbefaler.

•Juster porøsitet af din jord og lavere alkalinitet ved at indarbejde vegetativ barkflis i det øverste jordlag. Arbejde det ind i din jord om efteråret inden plantning din græs for at give tilstrækkelig tid til spredning. Vegetativ barkflis nedbrydes langsomt, gradvist sænke pH-niveau i den omgivende jord. Dette tilsætningsstof skaber også en veldrænet medium, der fremmer væksten af sunde græs. Fordelt en 2 - til 3-tommer lag af komposteres blade, græsafklip eller fyrrenåle på toppen af jorden i dit websted. Indarbejde dette vegetativ lag i top 4 til 5 inches af jord. Bruge en rototiller til at arbejde ingredienserne i din eksisterende jord.

•Purchase forskelliger græs, som tolererer svagt basisk jordbund. Selvom nogle græsser kræver sur jordbund til at vokse og overleve, tolerere nogle sorter højere pH niveauer. Vælg Bermuda græs, buffalo græs eller Saint Augustine græs.

•Forbered din basisk jord til udplantning i foråret. Brug en rototiller til at opløse alle klumper og løsne jorden. Rake jorden glat til at give en niveau seng til din græsfrø. Broadcast din frøene over toppen af din jord, syning tilskuddet instrueret på etiketten frø. Tryk frøene i jorden med en frø roller. Fugtes jorden med en lys spray af vand. Holde jorden lidt fugtig for de første to til tre uger, gradvist at reducere hyppigheden af vanding som græsset modnes.

•Lad græsafklip på græsplænen efter slåning. Denne naturlige gødning vil nedbrydes i de følgende måneder, leverer nødvendige næringsstoffer som kvælstof, til din plæne. Denne praksis bidrager til at opretholde en passende pH-niveau i din plæne.

Tips & advarsler

  • Udføre en jord test hver to til tre år. Over tid nedbryder græsplæne græsser ofte jord næringsstoffer, skaber behovet for regelmæssig afprøvning.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com