Hvordan at vokse græskar i en Kiddie Pool

March 20

Hvordan at vokse græskar i en Kiddie Pool

Græskarkerner vil kun spire i varm jord. Det er bedst at vente til slutningen af foråret eller forsommeren til at plante dine græskar, efter det er over 70 grader udenfor. Græskar vinstokke har også brug for plads til at bevæge sig og vokse, hvilket er grunden til at vælge kun små græskar sorter er meget vigtigt for en barnlille pool container have succes.

Instruktioner

•Vælg en placering for den barnlille pool. Græskar skal så meget sollys som muligt, så placerer poolen i et område af direkte sollys. Hvis konstant soleksponering ikke er mulig på din ejendom, skal du vælge en placering, hvor græskar vil få mindst seks timers solskin hver dag.

•Kontroller ordentlig dræning i poolen. Det er vigtigt at barnlille pool ikke fyldes med vand og mætte i jorden. For at undgå dette, bore adskillige huller i bunden af puljen og sider nær bunden. Derefter tilføje et lag af grus til poolen.

•Fyld pool med pottemuld. Købe pottemuld vil sikre, at jorden er fri for kemikalier og hvilende ukrudt. Som du udfylder poolen med jord, bland kompost med jorden. Flere kompost du bruger, de flere næringsstoffer vil være tilgængelig for græskar, som de vokser.

•Plant to græskarkerner omkring 6 inches fra hinanden i midten af barnlille pool. Vokser mere end to på et tidspunkt vil forårsage for meget overbelastning. Dække frøene med frisk kompost og derefter vand dem generøst.

•Man for græskar som de vokser. De fleste små græskar tager mellem 100 og 120 dage til fuldt ud at udvikle til høst. I løbet af denne tid er det vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke vand-logget.

Tips & advarsler

  • Hvis de græskar vinstokke begynder at blive for stor til barnlille pool, tilføje et espalier til siden af poolen. Forsigtigt wrap enderne af vinstokke omkring at espalier. Græskar anlægget vil begynder at vokse op af espalier.
  • Vælge en lille græskar udvalg er vigtig for succes af din græskar. Et stort græskar vil ikke trives i et lille børnebassin.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com