Hvordan at vokse græskar planter

August 4

Hvordan at vokse græskar planter

Græskar planter er tæt knyttet til squash. Begge plantesorter er i familien Cucurbitaceae og er hjemmehørende i Nordamerika. Tidlige europæiske bosættere lært at vokse græskar fra de indfødte amerikanere, der dyrkede dem for mad. Mange sorter af græskar eksisterer, og de varierer i længder af deres vækstsæsoner. Når du kender antallet af dage, tager det din bestemt udvalg at få fra plantning til høst, tælle baglæns fra den tid, du ønsker dit græskar klar, for eksempel ved Halloween, at vide hvornår man skal plante dem.

Instruktioner

•Klart et område for din græskar i fuld sol, med vind beskyttelse god dræning. Græskar vinstokke vokser til mellem 20 og 30 fod lang, så de har brug for plads til at vokse, også. Tillad omkring seks firkant feet for hver græskar plante.

•Work i jorden i en fint tekstur et par uger før plantning. Bland kompost eller en almen brug gødning. Jordens pH-værdi skal være between5.5 og 7,5. Tjenestens county udvidelse kan teste din jord.

•Kontrollér, en bunke af jord omkring 8 inches høj for hver græskar plante du har plads til. Plads i mounds 6 fødder fra hinanden. Kompakt ikke jorden. Vent, indtil alle faren for frost er gået og daglige høje temperaturer nå 70 grader Fahrenheit.

•Tryk på et græskar frø i jorden omkring en tomme dyb. Plant flere frø i hver højen 6 eller 8 inches fra hinanden. Frøene spire i syv til 10 dage.

•Thin planter til bare en eller to af de største planter på hver forhøjning. Afskære de mindre planter på jorden. Skal ikke trække dem ud, fordi det kan forstyrre rødderne af de stærkere frøplanter. Spredes kompost omkring hver sætteplante venstre til at vokse.

•Kapacitet græskar kun når anlægget begynder at hænge. Vandet dem godt på dette punkt. Ikke vand dem mere, ofte fordi det kan forårsage svamp og mug. Vand jorden kun. Holde vand fra anlægget selv. Taper ned af mængden vand efterhånden når græskar begynder at vende orange. Ikke vand omkring en uge før du høste græskar, fordi de vil gemme længere.

•Undersøg din græskar vinstokke ofte for insekter, mug og svamp. Din lokale Planteskole eller county extension service kan fortælle dig, hvilke former for skadedyr og sygdomme er udbredt græskar i dit lokalområde. De kan også give dig med anbefalede behandlinger for disse problemer. Bruge organisk retsmidler når det er muligt, hvis du vil spise græskar.

•Hoe jord mellem de græskar dynger at holde ukrudt i skak og forstyrre insekt nesting betingelser.

•Harvest din græskar, når de er for det meste orange og vinstokke ligne de er begyndt at falde. Græskar huden bør være hårdt nok, så du nemt ikke kan skubbe din negl ind i kødet. Skær hver græskar fra vin med en skarp kniv så mange inches som muligt fra toppen af græskar. Ikke samle op græskar af stilke, fordi hvis det bryder ud, græskar vil rådne hurtigt

Tips & advarsler

  • Hvis du er i en havearbejde klima, der har en kort vækstsæson, få en hoppe start på din græskar patch ved start frø indendørs 4 eller 5 uger tidligt. Plante frøene i Potter, 1" dybt inde i frøet begynder mix.
  • Græskar har to typer af blomster. Mandlige blomster vises først. Kvindelige blomster sidste kun for en dag og har en lille pære i bunden, der bliver græskar. Bier skal bestøve blomsterne. Mange blomster vil dø og falde af vinstokkene, fordi de ikke er befrugtede.
  • Bush, semi-bush og miniature græskar sorter er tilgængelige, hvis du ikke har meget plads til at afsætte til græskar i din have.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com