Hvordan at vokse i et drivhus på en højtliggende

October 12

Hvordan at vokse i et drivhus på en højtliggende

At have et drivhus, når lever i stor højde udvider vækstsæsonen. At holde temperatur over frysepunktet inde i drivhuset, over vinteren eller bliver for varmt om sommeren kan være en udfordring, som kan regne ud hvad at vokse inde og undgå skadedyrsangreb.

Instruktioner

Kontrol temperatur

•Sæt plast kander fulde af vand omkring planter under køligere vejr. Vandet varmes op om dagen og holder varmen natten over.

•Brug væggen o ' farvandene omkring følsomme planter hvis du bruger dit drivhus over vinteren. Køb på et havecenter eller hardware butik. Produkterne består af tyk plastfolie konstrueret til at tillade vand hældes i toppen til at fylde små rør. De skaber deres egne drivhuseffekten, at holde jorden omkring planten varme og forhindre frysning fra rødderne op.

•Sæt en temperatur alarm i dit drivhus til vintermånederne. Dette er et trådløst system. Termometeret er i drivhuset, og modtageren kan komme ind i huset. Sætte en lille keramisk varmelegeme i drivhus til hæve temperaturen om nødvendigt.

•Utilize automatisk udluftning åbnere i stiv struktur drivhus (hård plast eller glas med en metalramme) til kontrol varme. Sæt din valgte temperatur for udluftning til at åbne. Når drivhuset varmer op til denne temperatur, ventilen åbner automatisk.

For blød struktur forlade drivhuse (plastpaneler med plastkabinetter) et Klap åben i løbet af dagen at tillade varme reduktion.

Husk, at selv døde af vinteren, drivhuse kan nå 100 grader Fahrenheit, når solen skinner hele dagen - en fælles vinter forekomst i de høje luftlag.

Hvad skal Plant og hvor

•Look for planter, der vil vokse bedre på et lidt lavere højde. Tomater, squash og agurker gøre godt i løbet af sommeren, som de trives i varmen i drivhuset. I løbet af vinteren plante køligt vejr afgrøder som salat, chard og ærter.

•Note "mikroklimaer" inden for dit drivhus. Forskellige områder vil registrere forskellige temperaturer, afhængigt af hvilken form for lys og vind eksponering, sne opbygning og hvad overdækninger haven område. Afhængigt af mikroklima, vil forskellige planter trives eller klarer sig dårligt når plantet der.

•Hvis du har hylder i drivhuset, dyrke planter, der har mindre stigende højde nedenunder hylderne og sætte højere planter i området uden hylder. Brug så meget af den voksende plads som muligt uden fortrængning planter til punktet af ved et uheld kvæler nogle af dem.

Vanding

•Under Sommer brug et automatisk vandingssystem. Ved hjælp af et vandingssystem, der omfatter afdugningsanordninger til forruder er en god måde at sænke temperaturen i drivhuset i varmen i dag.

•Under vinteren afbryde alle slanger og vandingsanlæg. Vand i hånden for at forhindre, at slanger og rør frysning op.

•Hold drivhuset fugtig men ikke fuldstændig overbebyrdet med vand. Glas eller plastik vil holde i meget af luftfugtigheden. Ændre tidsplanen vanding, hvis jorden føles for vådt. Vand mindre i løbet af vinteren at forhindre overwatering.

Sygdom og angreb

•Kontrollér planter på en regelmæssig basis for bugs. De mest almindelige angreb er bladlus, spider mider og hvide fluer. Alle disse er behandlet med Neem-baserede sprøjtemidler, som er økologisk, eller af standard insekticider.

•Powdery meldug er et fælles problem i drivhuse, fordi de bo fugtigt. Spray inficerede planter med en løsning af bagepulver og vand.

•Til alvorlige angreb, høst noget reddes, så forlade drivhus dør åben under en hård fryse. Koldt vil dræbe bugs og de fleste sygdomme. Spray for angreb og genplante.

Tips & advarsler

  • Synke hårde ark isolering ned 6 til 12 inches i jorden omkring kanterne af drivhus til at hjælpe med at isolere jorden fra frysning og beskadige rodsystemer.
  • Hvis du vil installere en spidsende i dit drivhus, få en, der har en shut-off ventil, som lukker tre til fire fødder under jordoverfladen. Dette vil hjælpe med at forhindre frysning rør.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com