Hvordan at vokse Long græskar

October 18

Hvordan at vokse Long græskar

Græskar er relateret til agurker, squash og meloner. Lang græskar dyrkes for prydplante og håndværk bruger. Disse planter har brug for en 100 - 180 dages vækstsæsonen af varmt vejr med temperaturer mellem 70-85 grader Fahrenheit. De vokser også som mindre, kortere sorter, bortset fra at de har brug for stærkere espalier at klatre. Disse centnergræskar typer vokse godt sprawling langs jorden.

Instruktioner

•Tag ukrudt og snavs fra en plantning område med fuld-solen, som er mindst seks timer om dagen. Arbejde i jord med en skovl og sprede en 6-tommer lag af kompost på toppen af overfladen. Udsendes 2 til 3 lbs. i 5-10-10 langsom frigivelse gødning pr. 100 kvadratfod havearbejde plads.

•Opret jord pukler 12 inches høj, der er 4 fødder fra hinanden i rækker 8 fod fra hinanden. Fire plantefrø i toppen af hver højen 1 tomme dyb. Dække frøene let med jord.

•Spread 2 til 4 inches af halm barkflis mellem de beplantede bakker. Mulching konserves jordfugtighed, reducerer weed vækst og holder græskar ren som de udvikler. Træk alle ukrudt omhyggeligt i hånden til at beskytte de lavvandede rødder af centnergræskar planter.

•Side-kjole udvikle centnergræskar planterne med 3 eller 4 tbsp. 10-10-10 langsom frigivelse gødning når vinstokkene begynder at vokse hurtigt. Feed planter hver to til tre uger før høst tid.

•Hold jorden fugtig i vækstsæsonen af de lange græskar. Lad ikke planterne tørrer ud, især i løbet af foråret. Stop vanding centnergræskar i September eller oktober. Dette udløser græskar for at starte udtørring og shell hærdning.

•Tjek for haven skadedyr hver uge. Græskar er modtagelige for agurk Bille, squash bug, squash vin soegeren, skåret orm og bladlus angreb. Fjern og bortskaffe de større skadedyr og spray fra de mindre skadedyr med en kraftig strøm af vand.

•Klippe de lange græskar off vin med en skarp kniv, når stængler og slyngtråde er brune. Græskar blive let, når de er klar til høst. Forlade 1 til 2 inches af stænglen på centnergræskar til dekoration.

Tips & advarsler

  • Lang græskar frø spirer langsomt i en til seks uger. Fremskynde spiringen af iblødsætning frø i lunkent vand natten over og scoring kanterne af frø nær point.
  • Centnergræskar planter kan ikke lide rødderne forstyrret når omplantning. Frøene kan startes indendørs i tørv Potter så hele beholderen er faldet ned i jorden uden griseri op rødderne.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com