Hvordan at vokse nye græs hurtigt

August 23

Hvordan at vokse nye græs hurtigt

Mange boligejere tager voksende græs meget alvorligt. En velplejet plæne er en fantastisk måde at nemt forbedre bremse appel af din ejendom. Måske du har skaldede pletter i græsplænen eller har en begivenhed kommer op som du gerne vil have din græsplæne til at se sit bedste. Der er flere muligheder at vælge fra, men det vigtigste er at vide, hvor meget tid du har brug for dit græs at være klar og hvad du er villig til at bruge. At kende dine muligheder vil hjælpe dig med at få den bedste beslutning for dig og dit budget.

Instruktioner

•Vælg hvilken slags græs du ønsker at vokse. Tale med dit lokale Havecenter og finde en græsfrø, der passer til din lokale klima. Du kan vælge fra sorter blandt cool-sæson græs, varm-sæson græsser og overgangsbestemmelser græsser (områder hvor du kan dyrke begge typer af græsser på forskellige tidspunkter af året).

Forpakket græs sod og installere det på din plæne. Sod er græs, der er allerede vokset med rødder og jord knyttet, sælges i firkanter eller ruller. Du kan gøre det selv eller betale et selskab til at gøre det for dig, men det er den dyreste løsning. Priserne varierer fra 30 til 60 cent per kvadratfod af sod, afhængigt af typen græs du vælger. Bonussen er, at du vil have en straks smukke grønne græsplæne.

•Hydroseed din plæne. Hydroseeding er en blanding af græsfrø, vand, gødning, en klistret "tackifier" og grøn-farvet træ fiber, der er sprøjtet på med en højtryksslange. Blandingen tørrer og skaber en skorpe over jorden, beskytte den voksende frø fra erosion eller at blive plukket på fugle. Hydroseed virker, fordi frøene er blandet med vand og gødning, så du får en hurtig vækst. Du kan normalt få en smuk hydroseed græsplæne i 2 til 3 uger. Priserne varierer fra 6 til 12 cent per kvadratfod.

•Plant græsfrø. Rake område skal plantes med en metal rake til at skabe lidt furer, hvor græsfrø kan få køb og vokse. Spredes et lag af pottemuld over området (dette er upraktisk til store græsplæner, skal du lerjord herfor). Sprede nogle klima passende hurtigtvoksende Græsfrø (tjekke med din lokale Havecenter). Spredes endnu et tyndt lag af pottemuld over toppen eller et tyndt lag af gylle. Du kan se græs vækst inden for en uge, men for frodighed, kan det tage op til en måned. Denne metode tager den længste at vokse, men det er den billigste metode.

•Hold græsset vandes godt (for sod og frø) i morgen og aften eller hvornår du bemærke muld ser tørt.

Tips & advarsler

  • Hvis du plantning sod, Sørg for at spørge, hvis der er en garanti for vækst, hvis sod dør inden for en bestemt periode efter købet. Nogle gange kan sod har plantesygdomme i det, så du vil være sikker på, du får din sod erstattet gratis hvis dette viser sig for at være tilfældet.
  • Hvis du sprede frø og få kraftig regn, kan du nødt til at finde, hvor alle de frø og jord vasket og rake det tilbage på plads.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com