Hvordan at vokse & pleje sød kartoffel vinstokke

March 28

Hvordan at vokse & pleje sød kartoffel vinstokke

De fleste mennesker tænker på søde kartofler serveres til Thanksgiving middag under lag af smeltede skumfiduser, men søde kartofler kan nydes enhver tid af året. Denne sund mad er fyldt med C-vitamin og gavnlige caroten. Søde kartofler også gøre en iøjnefaldende plante, enten indendørs eller ude. Voksende sød kartoffel vinstokke er et simpelt projekt, der er perfekt til børn. Den hurtigt voksende plante gør en smuk grøn stueplante og er nem at passe.

Instruktioner

•Vælg en sød kartoffel med flere knopper, eller "øjne." Disse er de steder, der er begyndt at spire. Du vil ofte se disse på kartofler, der har siddet i et stykke tid. Indsætte fire til seks tandstikker omkring midten af den søde kartoffel til at holde den søde kartoffel op i vandet.

•Fyld en bred mund krukke ca 3/4 fuld af vand. Placer den tilspidsede ende af sød kartoffel ned i vandet; justere tandstikkere, så de hviler på kanten af krukken holde den søde kartoffel oprejst med ene ende i vandet. Sæt glasset i et godt oplyst område, ideelt foran et sydvendt vindue.

•Se efter rødder skal vises i vandet i ca. en uge. Skud, der vokser opad vil også blive vist. Skift vandet en gang om ugen for at holde det frisk.

•Transplant sød kartoffel tre uger efter rødderne vises. Hvis at holde din søde kartofler vin indendørs, placere den i en container med drænhuller i bunden. Fylde beholderen 3/4 fuld af pottemuld. Stå ende med root sider ned i jorden; toppen af den søde kartoffel med skuddene kommer ud skal være plan med den øverste kant af beholderen. Fyld potten med jord, og pakke det ned for let med hænderne. Kun skuddene bør stikker ud af jorden.

•Kapacitet objektbeholderen godt. Let vand pot dagligt, bare for at fugtes jorden. Være sikker på beholder sidder hvor det kan dræne godt.

•Hold plant i fuld sol. Befrugte om hvert halve år. Bruge en all-purpose gødning, der er lavt fosfor. Disse planter vokser hurtigt og er en stor stueplante.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com