Hvordan at vokse producerer i et varmt hus

January 2

Hvordan at vokse producerer i et varmt hus

De friske råvarer dagligvare butikker sælger i løbet af vinteren typisk vokser i et drivhus og modner ikke på vinstokken. Det smager aldrig så god som grøntsager høstet fra din have om sommeren. Men du behøver ikke at lide gennem en anden vinter af kedelig råvarer. Du kan dyrke grøntsager som tomater, grøn peber, grønne bønner, agurker, gulerødder, kartofler og salat i et drivhus i koldt vejr måneder. Voksende din egen drivhus producere giver friske grøntsager til din familie og skærer købmand omkostninger i løbet af vinteren.

Instruktioner

•Vælge et område af værftet, der modtager sollys for størstedelen af dagen. Klippe græs som tæt på jorden som muligt.

•Indstil op i drivhuset. Drivhus kits er tilgængelige for køb eller du kan konstruere din egen. Hoop drivhus er simpelthen en række PVC rør bøjet i form som en hestesko. Pund stykker af armeringsjern i jorden ved siden af PVC rør. Binde rør til armeringsjern med reb. Dette trin ankre hoop drivhuset.

•Lay ukrudt barriere stof over drivhusgasser gulvet. Fordelt en 4-tommer tykt lag barkflis på barriere gulvet. Dette forhindrer græs og ukrudt vokser inde i strukturen, og det hjælper med at holde på varmen.

•Fyld store plast bøtter med lige dele pottemuld og kompost. Drivhus grøntsager som tomater, peberfrugter og kartofler kræver masser af plads og jord. En 5-gallon spand holder én plante. Brug bred, dyb bøtter for grøntsager som gulerødder, agurker, squash, salat og grønne bønner. Ikke crowd baljer. Planter kræver god luftcirkulation.

•Sæt et espalier bag bøtter, der indeholder grøntsager, at klatre. Forankre espalier ved at binde dem til længder af armeringsjern fast i jorden.

•Sæt et varmeapparat specielt designet til drivhus voksende midt på gulvet. Hvis det er nødvendigt, opbygge en base af betonblokke. Skubbe barkflis til side og sted blokke flush mod hinanden for at give en stabil base. At yderligere skære ned omkostninger, varme struktur med en bunke af kompost. Som de kompostering materialer nedbrydes, afgiver kompostbunke varme.

•Indstil op vokse lyser hele området for at levere supplerende belysning til hothouse producere på overskyede dage. Placere lys langt nok fra de planter, at knolden ikke vil støde løvet, som planterne vokser.

•Sæt et termometer på bagvæggen af strukturen. Din friske produkter kræver varme temperaturer for sund vækst men lider hvis det bliver for varmt. Temperaturkrav varierer afhængigt af de grøntsager, du vælger at vokse. Tjek temperaturen inde i drivhuset hver dag. Hvis det bliver for varmt, simpelthen prop døre åbne i et par minutter.

•Sæt en fan i et hjørne for at øge luftcirkulation omkring din drivhus grøntsager.

•Kontrollér jord fugt niveauer dagligt. Container dyrket planter har tendens til at tørre ud hurtigt. Vandplanter efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com