Hvordan at vokse rødderne fra plante stiklinger

July 20

Du har taget plante stiklinger fra nogle af dine mest elskede haveplanter og du nu ønsker at udrydde dem, således at du kan have flere planter uden at bruge en masse penge at få dem. Nogle mennesker rodstiklinger, også kendt som "smutter", i sand eller grus, men en afprøvede og sande metode for formeringsmateriale, der er at placere dem i vand. Mens ikke alle planter rod i vand, flere af de mere populære sorter såsom pelargonier, er coleus og spider planter nemme at oprette.

Instruktioner

•Fyld dit drikkeri glas to tredjedele fuld med vand. Denne mængde af vand er nok til at gøre det muligt for root dannelse, men ikke så meget, at dit anlæg er hængende ud side af glasset, samtidig med at få etableret.

•Sæt din glas i et område, der får en masse indirekte sollys. Direkte sol kan resultere i rødderne bliver for varm og mangel på solen kan resultere i manglende trivsel.

•Wait for rødderne at begynde at dannes på dit anlæg. Du vil se små rødder inden for en uge eller deromkring og så skal du have en 2 - til 3-tommer root pære inden for tre uger.

•Mix lige dele kompost, sand og have jord for at formulere en potning mix perfekt til nærende din nye lille plante.

•Spoon to skefulde potning mix i glasset med din sætteplante hver dag, indtil det er plantet i et glas potning mix i stedet for et glas vand. Gør det muligt at etablere sig i omkring tre uger og derefter transplantation det mere permanent i din dekorative haven puljen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com