Hvordan at vokse Roses, smukke roser

August 20

Lære et par tricks af handelen, når det kommer til voksende smukke roser.

Instruktioner

•Der er ingen magisk grøn tommelfinger nødvendig, når det drejer sig om dyrkning af roser, smukke roser. Roser elsker vand og en regelmæssig gødning fodring så holde disse to faktorer i sind, og din belønning vil være sunde planter med smukke blomster.

•Med over 2000 sorter af roser at vælge imellem hver med sin egen karakteristiske duft, vælge at plante kan være en vanskelig udfordring. Planter vækst vane og hvad er det gonna ligne i din have, når dens plantet bør tages i betragtning. Husk at jordtyper varierer efter regioner og at mørkerød farve du får i syd kan blive en dyb pink i nord.

•Knowing forskelle i sorter er også vigtigt, en bjergbestiger eller rambler, en hybrid te, en lactuella eller en nogensinde bloomer alle har særlige vækstbetingelser, så at vide, hvad du plantning er meget vigtigt. Vælg et område af din have, hvor du planlægger at plante dine roser og vide, hvad din blomstringens blooms ser ud til at komplimentere resten af blomsterhaven.

•Roses kan vokse fra 10 inches til 36 inches høj i miniature sorter til 2 fod høj dwarf roser og 2 til 3 fødder høj for hybrider og floribundas mens bjergbestigere og vandrere kan vokse fra 7 til 30 fod i længden. Igen skal du vide, hvad du ønsker at plante og hvor. Når denne beslutning gas foretaget læse din plantning instruktionerne omhyggeligt og tale med din lokale Planteskole ejer, vil de tendens til at give dig den bedste rådgivning om hvad vokser bedst i dit område.

•Knowing den blomstrende periode er lige så vigtigt, fordi du gerne vil mere end én suset af blomstrer under bloom tid og mere end de fælles tre uger af blomster i juni, vil du naturligvis ønsker at nyde din roser hele sommeren og i efteråret. Der er 5 grundlæggende ting at huske når voksende roser:

•Roses bør få masser af solskin (6-8 timer pr. dag) plante dem i rige løs jord med masser af næringsstoffer (gylle blandes i jorden med kompost) næringsstoffer jeg foretrækker tørrede blod og kød-og benmel (findes i havecentre eller planteskoler) vand godt roser, roser elsker vand, så plante dem i godt afdrypning jord, og vand på basen for at undgå at få bladene våd (en drop eller soaker slange er bedst) barkflis godt Hvornår og efter plantning , barkflis vil holde vand i og holde ukrudt.

Tips & advarsler

  • Et lille tip: ikke plante alle dine roser på én gang, jeg foretrækker at plante en uge eller to fra hinanden, det forlænger min blomstrende tid, fordi du får en fortsættelse af blomstrer, fordi de ikke alle bloom på én gang.
  • Vær sikker på og behandle dine roser for insekter, de er bærere af de fleste sygdomme.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com