Hvordan at vokse sunde græs

February 5

Der liv hvor vinteren helt ødelægger dit græs hvert år, kender denne voksende græs kan være en prøvelse efter den anden. Beluftning, græsfrø, gødskning, ukrudtsbekæmpelse drab og vanding, kan alle få bedst ud af en person, der bare ønsker at have en grøn Forside og baghave. Her er nogle gode måder at have det grønne, smukke græs.

Instruktioner

•Aeration er et afgørende skridt, når man har en sund græsplæne. Beluftning dybest set stikke huller i din snavs, der er komprimeret i jorden. Tillader vand og næringsstoffer for at komme ind, når den er blevet tør i mange måneder. Butikker som Home Depot eller Lowes sælge talrige beluftning værktøjer, der ikke er for dyrt. Endda baseball klamper vil gøre jobbet, hvis du har tid. Hvis tiden er noget du ikke har, tilbyder mange græsplæne virksomheder luftning for en lav pris i løbet af foråret måneder. Uanset hvad, er beluftning den første ting du skal gøre, før noget andet.

•Nu at du har tilsat kulsyre din græsplæne, den næste ting at gøre er at tilføje et lag gødning. En af de bedste ting at bruge er styre gødning blandet med jord. Dette vil give din plæne de næringsstoffer den har brug for at vokse smuk, sund græs.

Forpakket en pose af god græsfrø. Ja det vil koste dig omkring $20,00 for en taske, der dækker 5000 kvadratfod, det er pengene værd. Du ønsker ikke at gå til de billige poser af græsfrø, eller du vil ende med mere ukrudt og græs, og det ønsker vi ikke. Når du har den taske, du ønsker, sprede græsset frø jævnt gennem ud på plænen med hånden eller en frø sprederen.

•Kapacitet, vand og vand din græsplæne så ofte som muligt. Jo mere sol og vand det får, jo mere græs vil vokse. Hvis du har et sprinkleranlæg, være sikker på at have det sat til om morgenen og sent om aftenen samt. Prøv ikke at vand værftet mellem for noon og 4 pm, dette er den hotteste og kan brænde den nye græs hurtigt.

•Last, men ikke mindst, forsøge at holde dig fra gården så meget som muligt. Gå rundt på den nye græs vil dræbe den, hvis det ikke er stærk nok. Give det mindst en uge af vækst, før du begynder at gå på det, eller før du beslutter dig at skære det. Græsset skal være mindst to inches i længden, før du gå på det eller skære det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com