Hvordan båndsave arbejde

March 22

Hvordan båndsave arbejde

En båndsav er et fælles redskab i avancerede træbearbejdning. Motorsaven er en alsidig platform for Træsektoren og viser sig især nyttigt, når skære kurver og passer, tyndere boards og skæring logfiler i "brugbare" tømmer. Brug en båndsav korrekt kræver en grundlæggende viden om hvordan og hvorfor en båndsav virker som det gør. Forstå, hvordan båndsave arbejde indebærer, at udvikle en forståelse af bladet struktur, motoreffekt og grundlæggende sammensætning af værktøjet.

Båndsav Basics

Båndsave er relativt simple elværktøj. Den standard båndsav består af en håndfuld grundlæggende dele: bladet, hjul, motor og tabellen. Tabellen fungerer som arbejdsstationen nemlig dem benytter båndsav, og omfatter en blænde, hvorigennem klingen passerer. Bladet af en båndsav løber omkring hjul på hurtige hastigheder, skæring gennem træ som passerer blænde i tabellen. Motoren genererer strøm for at dreje hjulene og roterer dermed klinge til saven.

Blade og hjul

En båndsav klinge teknisk udgør en cirkulær stålbånd med skarpe tænder, deraf navnet på værktøjet. Dette band løber omkring to eller tre hjul i en elliptisk eller trekantet form, henholdsvis. Hjul af båndsave, almindeligvis fremstillet af støbejern eller støbt aluminium, holde et spektrum af bandet størrelser. Gennemsnitlige hjem båndsav vinger varierer i bredde fra 1/16 tomme til 3/4 af en tomme. Store industrielle båndsave holde vingerne 1 1/4 inches tværs over og bredere. Tynde vinger passer til fine detaljer og andre præcision træværk mens brede vinger passer til tungt arbejde som log og planke opskæring og udtynding. Hjulene sidder over og under bordet, inde i kroppen af saven.

Båndsav Motor

Båndsav motorer sidder på siden eller bagsiden af kroppen af enheden og generere strøm bruges til at dreje hjulene og rotere bladet. Størrelsen på en båndsav motor afhænger af typen af saven. Store industrielle Save generere flere hestekræfter end gør små Save beregnet til brug i hjemmet. Standard hjemmebrug båndsav motorer producerer mellem 3/4 og 1 1/2 hestekræfter. Flere hestekræfter motor producerer, jo mere energi maskinen genererer. Huske på, når shopping for en båndsav, at værktøjet med den højeste power output ikke er altid det bedste værktøj til at have.

At sikre Optimal båndsav ydeevne

Adskillige faktorer påvirker båndsav ydeevne. Ikke alle båndsave kommer ud af samlebåndet med en flad tabel. Før du køber en båndsav, sikre den har en flad tabel. Klinge justering og spændinger bevise betydning i opretholde optimal ydeevne. Kontrollere klinge justering ved at frakoble en båndsav, kraftoverførsel det ud, åbne det og sikre, at klingen sidder i en lige linje gennem hjulet. Båndsav knive kræver høj spænding til at fungere på fuld kapacitet. Ifølge "Fine Woodworking" magasin forfatter Lonnie Bird bevise spænding meter på båndsave vildt unøjagtige. For at få en nøjagtig spændingen læsning, købe en spænding meter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com