Hvordan Baseboard varme arbejde?

April 9

Konvektion varme

En baseboard vandvarmeren er en form for konvektion varmer installeret langs baseboard af et hus. Baseboard vandvarmeren opvarmer luft direkte over det forårsager at luften til at udvide og stige. Når det sker, mere luft bevæger sig at erstatte det, og at air varmer og stiger også. Denne luft har tendens til at skabe en kontinuerlig strøm, stiger op i luften, breder sig ud, køler ned og bevæger sig tilbage mod varmer. Denne roterende aktuelle, kaldet en konvektion nuværende, er hvad flytter varmen fra baseboard varmelegeme gennem rummet.

Tvunget vand Baseboard varme

En tvungen vand baseboard er dybest set en mindre, lavere-profil version af den traditionelle damp radiator. En kedel opvarmer vand til damp, og at vand løber op rør i baseboard varmelegeme. Metal finner knyttet til baseboard varmelegeme hjælpe med at sprede nogle af varmen ud i luften. Når vandet køler ned nok, kondenserer det tilbage i en flydende og flyder ned i kedlen. I nogle systemer, vandet er ikke opvarmet til kogning og drives gennem baseboard vandvarmeren af en pumpe.

Elektrisk Baseboard varme

En elektrisk baseboard varmelegeme bruger en elektrisk varmelegeme i stedet for damp. Elektrisk strøm løber ind i varmeelement, som er lavet af et materiale som modstår strømmen af elektricitet. Denne modstand bliver elektricitet til varme. At varmen er så flyder ind i metal finner, som hjælper det varme luften omkring det, ligesom i en tvungen vandsystem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com