Hvordan beregner antallet af spor lys armaturer pr. Run?

April 8

Sporet belysning kommer i to varianter: dem, der bruger netspændingen og dem, der bruger lav spænding. Netspændingen er en standard 120-volt beholder, som lader dig tilslutte spor retning til et vægstik. Linje spænding spor er ikke begrænset af en transformer, så du ikke har de samme begrænsninger på antallet af lys. Lav spænding spor kræver en transformer, der er normeret til et bestemt antal watt. Denne bedømmelse vil begrænse antallet af lys du kan have på en køre.

Instruktioner

•Look for watt-rating af transformeren. Disse oplysninger vil være tilgængelig i transformer's dokumentation, på transformeren selv eller på blueprint-skema.

•Look for effekt på lysene. Dette er normalt stemplet på pæren, men vil også være på armaturet emballage eller dokumentation.

•Divide transformer watt af lys watt til at beregne det maksimale antal lys tilladt. Som et eksempel, er en typisk transformer vurderet som 300 watt. Hvis du anvender 40-watt pærer, ville du opdele 300 af 40, hvilket resulterer i 7 1/2 lys. Naturligvis, du kan ikke bare halvdelen af en lys, og du kan ikke gå over rating af transformer. Derfor ignorere enhver brøker, så det maksimale antal lys du kunne have ville være syv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com