Hvordan beregner hvor meget grus, jeg har brug for en mursten udlægningsmaskiner Patio?

November 17

En ny mursten brolægger gårdhave er en fantastisk tilføjelse til et hjem, og det er overraskende nemt at installere ved hjælp af en base af sand og grus i stedet for at indstille hver mursten med mørtel. Denne metode kan du også hurtigt og erstatte nemt mursten, der er beskadiget. Du skal sørge for du ved hvor meget grus du har brug for en mursten udlægningsmaskiner terrasse, inden du starter installationen.

Måle på terrassen

Brug et målebånd til at finde længden og bredden af den foreslåede gårdhave, og Multiplicer de to tal for at finde de firkantede optagelser. For eksempel, hvis den planlagte gårdhave er 10 af 12 fod, er det 120-kvadratfod.

For cirkulære mursten udlægningsmaskiner terrasser, måle radius (afstand fra centrum til kanten) og bruge formel 3.14 r ^ 2 til at finde den firkant feet. For eksempel, hvis terrassen er at være 12-fødder på tværs, radius er 6 fod, så du har 3.146 ^ 2 = 113 firkant feet.

Grus beregning

Normalt du ønsker en base lag af grus omkring 4-inches dyb. Fire inches er en tredjedel af en fod, så Multiplicer de firkantede optagelser af tredjedel at finde kubikfod af grus du har brug for. For en 120-square foot gårdhave, der arbejder ud til 40-cubic feet af grus. Grus sælges normalt af den cubic yard. For at finde nummeret på cubic yards, skal du opdele den kubikfod af 27. I vores eksempel er dette 40/27, eller omkring 1,5 cubic yards. Du bør tilføje omkring 5 procent til at tillade spild og justeringer.

Andre materialer

Sammen med grus skal du sand. Et lag af omkring 1 tomme over grus handler om ret. Dog vil nogle af sandet støvtætte ned i gruset. Tillad omkring en tredjedel så meget i kubiske volumen sand som du køber af grus. For 1,5 cubic yards af grus, får omkring halvdelen cubic yards af sand.

Mursten brolæggere er oftest 4 af 8 inches. Indeværende anlæg til 4,5 mursten per kvadratfod, så du skal bruge omkring 540 mursten til en 120-square foot gårdhave. Tilføje omkring 5 til 10 procent til at give mulighed for brud og holde et par for udskiftninger.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com