Hvordan beskære en drue vin i North Carolina?

June 4

Hvordan beskære en drue vin i North Carolina?

Hvis du nogensinde har set vinstokke vokser vildt, ved du, de kan hurtigt overtage hele områder, dæmpende træer og buske som de twist og klatre. Plante amerikansk-fransk hybrid vinstokke for deres lethed af deres høje produktivitet, vækst og vedligeholdelse. Korrekt, grundlæggende beskæring vil kontrollere væksten af vinstokke, hjælpe med at uddanne dem til at klatre hvor du vil have dem til og øge deres frugtproduktion. En vigtig ting at huske er, at for meget blade på dine vinstokke vil falde frugtproduktion.

Instruktioner

•Prune vinstokkene når de er i dvale i North Carolina, fra februar til marts. Dette vil medføre mindre chok til vin og vil gøre det lettere at se hvad du laver.

Kil mængden af 3-årige træ på vinstokken hvis det er blevet dårligt vedligeholdt og tilgroet. Disse stilke, kaldet cordons, kan være mere end 2 inches i diameter, så brug en beskæring sav eller lang-håndteres Beskæresave. Skære i nærheden men ikke flugter med hovedstammen af vin. Du ønsker at stå med to cordons, sprede vandret på begge sider af hovedstammen.

•Undersøg cordons at finde, hvad der kaldes sidste års træ. Grapevine cordons sender stokke, eller fleksible skud, hvert forår, og de hærde ud for at blive frugtbærende træ ved fald. Hver gren af sidste års træ får knopper fordelt langs dens overflade.

•Arbejds tilbage fra spidsen af hver gren af vinstok, beskære fra 85 til 90 procent af sidste års træ. For hver komplet vin, vil du stå tilbage med 40 til 50 knopper, med tre til fem knopper på hver nedad hængende gren af frugtbærende træ. Disse knopper vil producere klaser af druer.

Tips & advarsler

  • Concord og muscat vinstokke er de mest almindelige baggård sorter til North Carolina. De er uden kerner og populære for at spise eller vinfremstilling.
  • At lære at binde og træne vinstokke kræver en hel del af forskning, fordi teknikker varierer afhængigt af druesorten og den type espalier, arbor eller hegn, du ønsker at dyrke dem. Forskning sorter og deres kultur grundigt før du vælger et uddannelsessystem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com