Hvordan betrække en afføring?

December 5

Reupholstering en skammel er en nem måde at gøre det ser som ny. Relativt ligetil at demontere og kræver kun en lille mængde af stof, taburetter af alle slags er ideel kandidater til billig reupholstery projekter.

Fjerne sæde

Undersøge afføringen for at se, hvordan det er konstrueret. En god måde at gøre dette er at tage det til en tæller eller en tabel i en praktisk højde og vende det på hovedet. Der vil være bolte med nødder eller flyve nødder (eller skruer) holder det polstrede sæde på rammen. En hjemmelavet eller gammel afføring kan have negle. Fjerne hardware og tage sæde. Hvis der er polstring stifter, fjerne dem også, og trække polstring af sædet. Kontrollere tilstanden af dæmpning nedenunder. Du kan erstatte eller opgradere puden før du sætter på ny polstring.

Vælg materiale

De fleste afføring kræver mindre end en gård af stof, herunder det område, der bliver gemt under sædet. Måle den gamle polstring. Du kan bruge det som en vejledning for den stof for at købe. Køb møbelstof, eller vælge en rest (stof fra slutningen af en bolt af yardage sælges med rabat) til betrækket afføringen. Vælg stof designet til polstring, som mange andre tekstiler ikke vil stå op meget slid. Overveje farver koordinere med rummet. Hvis du har en sofa eller lænestol i nærheden af afføringen, overveje at købe ekstra stof og en pude form for at gøre pyntepuder til at matche de nye skammel polstring.

Dække sæde

For de bedste resultater, skal du bruge avis for at gøre et mønster af gamle polstring. Avis (eller nogen store papir du har) er ren og nem at pin. PIN mønster til det nye materiale, og skær langs mønster. Centrere sæde på stoffet, og trækker stoffet op jævnt rundt sæde. Tack stof i fire steder, så det vil forblive på plads, mens du arbejder din vej rundt. Folde og samle stof omkring sædet. Tack stoffet hele vejen rundt. Hvis stoffet er tyk og folderne bundt for meget, gøre nogle pie skive-formet snit til at reducere mængden af stof, derefter overlap kanten af nedskæringer og tack. Sætte ryglænet på rammen og erstatte hardwaren. Bruge nye skruer eller søm for de bedste resultater. Det er fint at bruge bolte så længe de er glat og fri for korrosion. Udbudt skammel højre side.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com