Hvordan bevæger en Drum Sander op & ned?

October 25

Tromle Sanders

En drum sander er en af de stærkeste typer af sanders. Det er nævnt som en "tromle" sander på grund af den store, normalt hule rulle, at det bruger. Tilpassede ruller sandpapir er placeret på denne rulle, indpakning omkring det fuldstændigt, således at overfladen af rullen er dækket i papiret. Når rullen vender, fungerer det som en kontinuerlig anvendelse af sandpapir til objektet træ bliver brugt. Form for slibning gjort afhænger af tre forskellige faktorer--type af sandpapir bliver brugt og hvor groft det er, hvor hurtigt tromlen er ved at vende og hvor tæt tromlen er at træ er slebet.

Drum Sander typer

Der findes to forskellige typer af tromle sanders. Tabel-monteret, stationære tromlen--nogle gange er der mere end én type af roller--er placeret enten parallelle eller vinkelret på gulvet. Træplader køres gennem sander, fanget enten mellem rullen og beskyttende underlag eller to forskellige ruller, indtil de komme ud på anden siden. Nogle gange er bestyrelser køre gennem to eller tre gange for en tungere slibning. Ikke kun kan være en lang række bestyrelser færdig på denne måde, men meget bred nævn, der ville være vanskeligt at slibe på andre måder kan også være afsluttet på denne måde. I dette tilfælde drum sander virkelig bevæger sig ikke op eller ned, men er holdt i en fast position. Denne holdning kan blive ændret for at gøre plads til tykkere bestyrelser eller nærmere slibning ved at manuelt justere en krank, der flytter tromlen frem og tilbage af grader.

Den anden type af drum sander er en bevægelig gulvet sander designet til at sand hele sektioner af trægulve. Det bevæger sig langsomt hen over gulvet og skal styres af en bruger, selvom motoren typisk driver det fremad på sin egen. I dette tilfælde tromlen står over gulvet, da det viser med høj hastighed, slibning en stor mængde af træ i en kort af det. Da gulvet projekter er store, er det almindeligt at erstatte den slibning papir på tromme halvvejs gennem projektet. Mens disse tromle sanders kan være farligt og undertiden sand mere end er bestemt, de også formodes ikke for at flytte op og ned. Vibrationer fra den løbende kontakt med sandpapir og trægulvet gør det alligevel, men de er ikke ønskelig, da de ændrer kontakt mellem sandpapir og træ. Disse vibrationer er minimeret ved vægten af sander og omhyggelig styring af brugeren. Funktionsfejl i motoren eller rullen kan forårsage vibrationer for stærk til at gøre en ren og selv slibning, men det er sjældent.

Vibrerende Sanders

En sander, der er beregnet til at vibrere op og ned er den vibrerende sander, en meget lysere version, der ikke bruger en rulle og bruges ofte efter drum sander har gjort størstedelen af den stripping arbejde. Disse sanders enten sende målrettet vibrationer i panelet sandpapir med en lille stempel eller ryk sandpapir overfladen frem og tilbage i små, hurtige bevægelser, der giver indtryk af vibrationer. Orbital sanders også har lignende vibrationer, men de arbejder med lys sandpapir og spin i cirkler mere end bevæger sig op og ned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com