Hvordan blinkende lys arbejde?

March 26

Lysene er elektriske kredsløb

Uanset deres ekstra funktioner er lysene hovedsagelig et simpelt elektrisk kredsløb. Når de udsættes for en strømkilde, strømmer elektricitet fra strømkilden via en længde af wire, gennem pæren, og tilbage til elektriske jorden. Som nuværende løber gennem pæren krydser det et særligt afsnit af wire kendt som en glødetråd; glødetråden er resistente over for elektrisk strøm, og modstanden mod den elektriske strøm bevirker, at både glød og producere varme. Afhængigt af lys og dens anvendelse, kan strømmen af elektricitet styres med en elektrisk switch i stand til at bryde circuit skal afbryde strømmen af elektricitet; Når kredsløbet er brudt og elektricitet stopper, pæren ikke længere lyser.

Bimetal strimler

For at gøre lys blinker, bruger producenter en speciel type af glødetrådens kendt som en bimetal strip. Ligesom normale filamenter, bimetal strimler er resistente over for elektricitet og glød som elektricitet passerer gennem disse. Som strimler varme op, men de tendens til at bøje, bryde det elektriske kredsløb og forårsager lys til at slukke. Efter strimlen bryder kredsløbet og holder strømmen af elektricitet, det hurtigt afkølet og fjedre tilbage i sin oprindelige form, igen at udfylde strømmen af elektricitet. Dette og slukke handling af lys giver det en blinkende effekt, og blinkende hastighed kan justeres ved hjælp af forskellige typer af bimetal strimler.

Skyklapper kan styre lys

De samme bimetal strips, der forårsage en enkelt pære til flash, og slukker kan også bruges til at styre en række lys. En af de mest let genkendelige anvendelser af bimetal strimler er i en perlerække af lys, der bruges omkring feriesæsonen, undertiden benævnt "Julelys." I disse lys bryder en speciel pære med en bimetal strip strømmen af elektricitet ikke kun til sig selv, men til hele strengen af lys; da strimlen køler, kredsløbet er restaureret og re lyser. Denne samme program finder sted i andre blinkende eller blinkende lys, hvor en særlig anordning kaldet en "relay" indeholder en bimetal strip; når relæet opvarmer og strip bøjninger, lys---som kan være en automotive lys, eller endda en strobe på en flyvemaskine---blinker ud, derefter tilbage på.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com