Hvordan bliver en infrarød ovn varm mad?

December 20

Hvordan bliver en infrarød ovn varm mad?

Madlavning er kunsten at kombinere mad og energi til at skabe et måltid. Energi kan tages fra mad, som når du fryse fløde og æg til at oprette is, men oftere energi anvendes i form af varme. For nylig er vi begyndt at se infrarød teknologi varme op vores køkken og grill med enkel bordplade ovne, der giver mulighed for kortere forvarmning gange og hurtigere madlavning.

Fakta

Varmen produceres i tre grundlæggende metoder: overledning (direkte kontakt, eller stedet en fødevare er at røre panden), konvektion (fordybelse i varme, som koger pasta) og stråling (ved hjælp af metal-elementer til direkte varme, som i en brødrister). Ordet stråling fremmaner billeder af atomkrig, men Thats ikke hvordan strålevarme virker. Infrarød varme, en form for strålevarme, er lavet af en metal-spole, elektromagnetisk eller band, og derefter den varme, der dannes er rettet mod maden.

Infrarød ovn historie

I December 1958 patenteret Walter Forrer den infrarød ovn. Den tidlige version anvendes reflekterende overflader og to varmelamper til direkte energi gennem pyrexglas til maden i ovnen. Forrer dokumenteret at ovnen kan anvendes kontinuerligt uden overstiger 400 grader Fahrenheit eller brændende mad inden for. I 1961 patenteret Bob bedste af TEC gas infrarøde varmeapparater til industriel brug. Senere, lavet bedste en grill ved hjælp af denne teknologi i 1980 ' erne med endnu højere temperatur kapaciteter. Infrarød teknologi er nu almindeligt forekommende i high-end grill og køkkenbordet ovne, svarende til mikrobølgeovne.

Funktion

Infrarød varme er lavet i en række forskellige måder ikke almindeligvis betragtes. Hjem brødristeren er en sand strålende, infrarøde varmelegeme. Gas og elektriske komfurer og Grill har altid brugt strålende infrarød opvarmning naturligt, men bedstes teknologi giver energi til at blive udnyttet og instrueret, dermed skabe super høje temperaturer meget hurtigt i en kontrolleret rum. Det betyder, at grillen ikke vil føle så varmt, fordi ingen af energien går til spilde.

Overvejelser

En stor fordel af gas-drevne infrarød teknologi er dens energieffektivitet. Koncentreret fokus for infrarød energi på mad betyder, at det er i stand til at opvarme hurtigere og dermed bruge mindre energi end andre metoder til opvarmning, men det betyder også, det vil brænde maden hurtigere. Alt bliver kogt med infrarød varme skal omhyggeligt iagttog, fordi brændte fødevarer har været knyttet til visse former for kræft.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com