Hvordan bruger jeg en D51238 søm pistol?

June 15

Hvordan bruger jeg en D51238 søm pistol?

DeWalt gør en række elværktøj til hjem og professionel brug. Let udmærker sig ved deres underskrift sorte og gule logo, har DeWalt værktøjer et ry for høj kvalitet og lang levetid. D51238 sømpistol er en pneumatisk sømpistol, hvilket betyder, at neglene er tvunget igennem med trykluft. Dette kræver nogle ekstra indsats, når du konfigurerer sømpistol til første brug, men normal drift er temmelig ligner andre søm kanoner. Overhold standard sikkerhedsretningslinjer til forebyggelse af personskader, og altid holde D51238 væk fra børn, som med alle elværktøj.

Instruktioner

•Forbered sømpistol før brug. Afløb kondens fra luft kompressor slanger og tank for at forebygge skader, smøre alle bevægelige dele, og kontroller for at sikre, at den kontakt tur og magasin kan bevæge sig frit. Inspicere luft forsyning tank og slanger til at kontrollere for korrekte tryk og sørge for der er ingen lækager eller løstsiddende ventiler.

•Læg værktøjet ved at trykke på udløserknappen og trække magasin mod Læs af sømpistol. Indsæt passende sætvis søm stick i slidsen lastning findes øverst på bladet, og skubbe bladet frem, låse det på plads.

•Drej udløseren sikkerhed til center for at frigøre Sikkerhedslåsen.

•Skub kontaktpersonen tur mod dit arbejdsoverflade, hvor du vil indsætte et søm og trykke på aftrækkeren. For at fungere i "Bump" mode, der vil hurtigt drive søm ind i dit arbejdsoverflade, trykke på aftrækkeren først og derefter tryk på kontakt turen gentagne gange mod dit arbejdsoverflade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com