Hvordan bruger jeg Timer på en Whirlpool Digital ovn?

October 12

Hvordan bruger jeg Timer på en Whirlpool Digital ovn?

Whirpool digital ovne er udstyret med en timer, der tillader dig at indstille timer og minutter op til 12 timer og 59 minutter. Timeren kan du indstille for et bestemt tidspunkt, men vil ikke stoppe og starte ovnen. Evnen til at indstille timeren for sådan en stor mængde tid kan drage fordel, hvis du er langsom madlavning ribben eller en stegt-- eller en parabol, der kræver et angivet beløb af tid til at koge.

Instruktioner

•Tryk på knappen "Timer set" og en tidtager indikatoren lyser. Hvis du tillader fem minutter at passere mens timeren, lyset vil gå ud og du bliver nødt til at trykke på "Timer set" igen.

•Vælg "Time" knappen for at vælge antallet af timer, du vil angive; skubbe pil op, indtil du når antallet timer ønskes. Vælg knappen "Minut" og Flyt pil til at tilføje minutter eller ned til at fratrække minutter. Tryk på "Start" knappen for at begynde nedtællingen til mængden tid valgt.

•Tryk på knappen "Timer off" for at stoppe timeren. Når den tid, du der er nået, vil timeren lade dig vide med en end-of-time tone. De fleste Whirlpool modeller vil også give dig en timer-færdige tone hver to minutter derefter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com