Hvordan Core en Dowel?

July 23

Hvordan Core en Dowel?

De fleste mennesker forbinder dyvler med tøj stænger eller trappe spindler, men disse træ stænger, hvis kernehus, giver mange anvendelsesmuligheder for kanalisering ledninger, væsker eller andre stoffer i en beskyttet måde over korte afstande. Med en lille mængde af indsats, kan næsten alle core en dowel og sætte disse plain træ stænger til innovative brug.

Korte dyvler

Bruge en smal-bit bor for at gøre en lille bore hul langs længdeaksen på dyvel. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en klemme til at holde dyvel på plads. Undgå at bruge en smule der er mere end halvdelen af bredden af dyvel selv, som lille fejl i boring kan føre til svaghed i dyvel væg eller endda punktering sidevæg af dyvel.

Træ stænger

Store bore træ dyvler, især stænger på en fod eller mere i længden, kan ikke være kernehus ved de fleste hjem workshops. I stedet, skær forsigtigt dyvel langs sin lange akse, direkte på midterlinien. Bruge en boremaskine eller router til at skære et hul depression--en lavvandet divot--på hver halvdel af frugten uden kernehus dyvel, så Saml dyvel med skruer, stål bands eller trælim. Denne tilgang vil forlade hvad er effektivt en hule kerne over længden af stangen fordi de to divots vil fungere som en hule kerne.

Større projekter

Forbinde flere dyvler med stål klemmer--undgå at bruge skruer eller enhver inventar, der kan punktere den hule kerne af dyvel. Lim kan fungere, hvis der er ringe eller ingen spændinger anvendes på dyvel; Pas på at ikke stik den hule kerne med for meget lim.

Sikkerhedsproblemer

Brug altid passende beskyttelse, herunder ansigt skjolde, når du bruger power tools på træ. Pas på, at enhver slip i stien bore gennem dyvel ikke afslutte dyvel og hånd skade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com