Hvordan designer et soveværelse Suite?

August 19

Hvordan designer et soveværelse Suite?

Et soveværelse suite er et stort rum, der har mange områder, varieret-brug. Det vil have plads til en seng, garderobe, badeværelse og nogen af de følgende områder: læsehjørne, siddepladser område, arbejdsbord eller en underholdning niche.

Retningslinjer for design

Typisk, soveværelse kan variere fra mindst ca 170 fødder til 400 fod. Værelsessuiter har generelt bade med områder på 54 m² til 160 kvadratfod. En gennemsnitlig garderobe område er cirka seks fødder af otte fødder.

Designprocessen

Overveje den tilgængelige plads og de aktiviteter, du gerne vil rumme. Find den bedste indgang og arbejde ud omløb mønster. Markere dette på en kalkerpapir. Begynde detaljering af betegner faktiske dimensioner.

Detaljerede Layouts

Angiv placeringen af sengen og sengelamper i din suite. Dette skal helst være langs en væg uden vinduer direkte bag det. Opret zoner i soveværelset, skabe alkover for dine forskellige behov. Styrke zoneinddeling gennem dividers.

Finpudsning

Tegne din færdige plan skal skaleres på et millimeterpapir, eller på en computer med simple software tilgængelig gratis online. Hånd denne plan til en bygherre, der vil kontrollere dit design og skabe konstruktionstegninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com