Hvordan du ændrer bælte på en Sears Rider plæneklipper

October 8

Drivrem på en Sears ridning plæneklipper hjælper med at levere strøm fra motoren til at skære vingerne samtidig også kraftoverførsel kobling forsamling. Dette bælte giver mulighed for motoren at bo tomgang og skære når du engagere klinge løftestang. Uden dette bælte ville ikke maskinen fungere eller skære noget. Disse bælter undergår enorme friktion og spændinger på ridning plæneklipper, så de vil bryde regelmæssigt og har brug for at ændre. Overvåge betingelse af drivremmen og ændre det når det starter flosser eller revner.

Instruktioner

•Flyt din Sears Rider plæneklipper til position på en flad overflade. Skub foden bremsepedalen og skifte over løftestang for parkeringsbremse, så det er i positionen "Engagerede". Flytte nøglen til indstillingen "Off" og fjerne det fra tændingskontakten.

•Skub kobling håndtaget ned for at sætte transmission i frigear, og koblingen til indstillingen "Disengaged". Løsne gummi boot på tændrør ledning fra slutningen af tændrøret. Flytte boot og ledning ind et sted, hvor de ved et uheld ikke vil kontakte tændrøret under bælte udskiftning.

•Skub ned på vedhæftet fil lift løftestang til at sænke dækket hele vejen. Roll motoren remskive med dine hænder mens du langsomt trækker bælte ud motoren remskive. Flytte dornen remskiver med dine hænder mens du arbejder bælte ud af begge dornen remskiver. Tage bælte ud af stjernehjul remskiver og klippes dæk.

•Bevæg den nye bælte i position på stjernehjul remskiver og omkring begge dornen remskiver. Arbejde bælte ned i trisse guider og riller. Roll motoren remskive mens du arbejder drivrem på motoren remskive. Oprejse lift vedhæftet fil løftestang til at starte skæring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com