Hvordan du ændrer decimaler for Maalebaand

August 21

Hvordan du ændrer decimaler for Maalebaand

Måle korrekt er en af de vigtigste første skridt i ethvert hjem forbedringsprojektet. En eller to fejl i måling kan sende dig lige tilbage til udgangspunktet efter en betydelig mængde af arbejdskraft. Undgå dette tilbageslag ved at måle på mindst to gange, før du går videre til næste trin. Hvis retninger for projektet omfatter målinger med decimaler, skal du først ændre dem til brøkdele af en tomme målebånd bruges. Dette vigtige skridt bør også beregnes mindst to gange om at undgå enhver fejl i måling.

Instruktioner

•Multiply decimaldelen af jeres antal gange 16 til at beregne en brøkdel af en tomme. For eksempel, hvis din måling er 3,8 inches, formere.8 x 16 (12,8).

•Brug antallet du beregnet i trin 1 til at tælle nummertegn. For vores eksempel, vil du starte på hash-mærket på 3 inches og derefter tælle til de 1100 hash-mærket. Gør dit mærke tættere til de 13 hash-mærket til at kompensere for de resterende otte-tiendedele.

•Multiply decimaldelen af jeres antal gange 12 for at beregne en brøkdel af en fod. For eksempel, hvis din måling er 3,8 fødder, gange.8 x 12 (9.6).

•Brug antallet du beregnet i trin 3 tælle inches. For vores eksempel, vil du starte på 3 fødder og derefter tælle 9 inches. Derefter Multiplicer.6 x 16 (9.6) og tælle 9 nummertegn efter 9 inches og gøre dit mærke lidt til højre for midtpunktet mellem det niende og tiende hash-mærket til at kompensere for en six-tiendedele.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com