Hvordan du ændrer din kælder i en Dojo

August 29

Hvordan du ændrer din kælder i en Dojo

En dojo er et sted at træne i kampsport. Hvis du vil oprette en dojo i dit hjem, er en kælder rum ideel. Konvertere din kælder til et dojo for udførelse af klasser bør kun ske med den rette tilladelse fra lokale myndigheder, men du kan gøre en dojo til personlig brug uden tilladelse. En dojo er en særlig plads til uddannelse og bør holdes ren på alle tidspunkter. Hvis det er muligt, undgå at bruge rummet til andre formål, når kælderen er konverteret.

Instruktioner

•Fjern alle møbler og opbevaring elementer fra kælderen. Ren det grundigt, herunder gulvet, væggen og alle vinduer og døre; en stor del af dojo etikette er renlighed.

•Lay uddannelse måtter ned på gulvet. Du kan enten bruge japansk tatami måtter, eller sikringsanlæg gummi måtter findes på mange fitnesscentre. Vælg tykkere måtter til stilarter med masser af tumbling, såsom Aikido eller Judo. Stilarter med mindre gulv kontakt, såsom Taekwondo eller Karate, kan rumme tyndere måtter.

•Monter våben stativer langs den ene væg. Afhængig af kampsport stil, du muligvis stativer for træ sværd, eller en "bokken" står for et personale, jo, bo eller andre våben.

•Installer træningsudstyr som boksesække, dummies eller speedballs hvis det er nødvendigt for din stil af kampsport. Placer håndholdte træningsudstyr som hånd puder eller handsker til den ene side af måtter, eller gemme dem i en let tilgængelig skab eller hylde.

•Decorate kælderen med kunst, kalligrafi eller fotografier, der repræsenterer din kampsport stil. Mange klubber bruger den ene væg til at oprette en "kamiza", eller helligdom, der typisk indeholder et display sværd og kalligrafi eller andre illustrationer. Dette er normalt den retning konfronteret mens øve, især for bøjer sig i begyndelsen og slutningen af et træningspas. Holde dekorationen på den minimalistiske side.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com