Hvordan du ændrer dobbelt bred vægge til Sheetrock

May 27

Gamle dobbelt bredt modulopbygget huse var ikke altid gjort med Sheetrock i loftet. Mange kan have vinyl vægge, der ikke giver isolering og lyd modstand af Sheetrock. I stedet for bare lever med denne wall materialet, kan du rippe gamle og erstatte det med nye Sheetrock. Dette projekt vil tage mindst en weekend til at fuldføre, afhængigt af størrelsen af dobbelt bredt. Nogle erfaringer i hængende dette materiale vil være nyttigt, men det er ikke nødvendigt.

Instruktioner

•Forbered plads til job ved at fjerne møblet og fastlægge drop klude. Dette projekt vil skabe en masse støv. Drop klude lettere oprydning og vil beskytte din gulvbelægning. Tape dem ned på sokler med malertape.

•Pry off den gamle væg materiale med et brækjern. Start i det ene hjørne af muren og indsætte brækjern nedenunder vægpanel. Lirke det udad. Fortsæt, indtil det hele panelet er blevet fjernet. Tage panel uden for at give dig selv tilstrækkelig plads til at arbejde.

•Fjern alle gamle negle fra væggen studs med bagsiden af en hammer. Træk de gamle søm og kassere dem i en spand. Du kan gemme dem for fremtidige projekter eller bare smide dem væk.

•Measure væggen for at afgøre, hvor mange Sheetrock paneler er nødvendige. Sheetrock kommer typisk i 4 af 8 fod paneler. Beslutte, hvor mange paneler er nødvendige.

•Klippe Sheetrock med en hobbykniv til at passe i væggen. Flip panelet, så bagsiden vender opad. Score det med en hobbykniv. Snap det tilbage mod dig til at bryde bordet. Papiret vil ikke bryde--skære det med din hobbykniv.

Hæng gipsvæg med drywall skruer. Placer den første panel mod væggen studs. Indsæt én skrue hver 12 inches lodret i væggen studs. Fortsæt, indtil alle Sheetrock er på væggen.

•Tape off leddene med selvklæbende drywall tape. Denne tape eliminerer behovet for en første frakke af mudder mellem leddene. Tryk på tape ned fast til at få en tilstrækkelig tætning.

•Applicer fælles sammensatte over tape med en gipsvæg kniv. Spredes på et tyndt, jævnt lag af stof, der udvider forbi kanten af båndet. Lad det indtil hårdt.

•Applicer fælles sammensatte over dine skruer. Skruerne vil have dimpled drywall. Udfylde disse huller med fælles sammensatte. Lad det indtil det er svært. Dette vil typisk tage et par timer.

•Sand ned fælles sammensatte med en bøde-grus slibning blok. Hele overfladen af Sheetrock skal være plan. Sand ned sammensat, indtil det er glat at røre ved og flugter med bestyrelsen. Du kan nu afslutte væggen med primer og maling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com