Hvordan du ændrer Drain slangen i en Frigidaire skive

January 17

En Frigidaire vaskemaskine drain slangen kører typisk fra pumpe ud på bagsiden af maskinen. Købe en udskiftning drain slangen fra et apparat butik, der sælger Frigidaire mærke eller bestille en online direkte fra Frigidaire. Adgang til drain slangen, skal du fjerne den vaskemaskine frontpanel. Men lad det ikke skræmme dig væk fra at gøre denne reparation. Du kan have de gamle slange ud og de ny slange på i under en time.

Instruktioner

•Tag din Frigidaire vaskemaskine fra sin stikkontakt. Trække vaskemaskine fra væggen. Brug en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker til at bakke ud af de to skruer, der holder det øverste panel på vaskemaskines krop. Trække toppanelet tilbage og løft det af vaskemaskinen.

•Tag dispenser skuffen ved at trække fanen tæt på bagsiden. Tage ud de skruer, der holder skuffen boliger på vaskemaskines krop og de to skruer langs Kontrolpanels øverste kant. Skubbe Kontrolpanels faner ud af slots og trække det væk fra forreste del af maskinen.

•Åbn vaskemaskines dør. Forstå den wire cirkel, der løber rundt om åbningen med et par nåle-næse tænger og trække det ud af hullet. Brug fingrene til at skrælle gummipakning omkring åbningen.

•VIP vaskemaskine tilbage og dias to 2 x 4 tommer blokke under begge front support fødder. Tilbage ud af de fire skruer på den front panel nederste kant. Fjerne blokke fra under fødderne og sænke vaskemaskinen. Fjern de fire skruer på frontpanelets øverste kant. Træk panelet fra vaskemaskines krop.

•Lay et håndklæde under pumpe og drain slangen til at absorbere enhver vand, olieforureninger ud. Klem armene på afløbet spændebånd sammen med et par tænger, og skub det ned slangen og slukke pumpen. Gå til bagsiden af maskinen og squeeze arme på ryggen drain slangen klemme sammen og træk slangen ud på bagsiden af maskinen.

•Træk afløbet slange ud af vaskemaskine fra bagsiden. Skub et nyt afløb spændebånd på de ny slange. Indsæt slange gennem bagsiden af vaskemaskinen og skub de nye slange på pumpen. Klemme klemme arme, og skub det ned slangen og ind på pumpen. Skub tilbage drain slangen ind på den nye drain slangen mount og klemme de to slanger sammen.

•Indstil frontpanelet på vaskemaskines krop. Erstatte de fire skruer, du fjernes fra den øverste kant. VIP maskinen op og støtte det med 2 af 4 blokke. Erstatte de fire skruer langs den nederste kant.

•Træk gummi forsegle tilbage over den forreste panel åbning og skubbe wire cirkel ind i hullet. Flyt kontrolpanelet over frontpanelet og sikkert det på plads med de skruer, du fjernes i trin 2. Indsæt dispenser skuffe i sin bolig.

•Indstil det øverste panel på toppen Frigidaire vaskemaskine kroppen. Sikkert det på plads med de skruer, du fjernes i trin 1. Sæt vaskemaskinen i igen og skub det tilbage mod væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com