Hvordan du ændrer en enkelt Zone Baseboard varme til flere zoner

November 19

Hvordan du ændrer en enkelt Zone Baseboard varme til flere zoner

Skifte et vand eller hydronic baseboard varme system kræver en autoriseret VVS entreprenør til at lægge alle af røret arbejde og installere de nye varmeapparater. Du kan dog nemt ændre en enkelt zone elektriske baseboard varme system til en flere zone eller flere værelse system. Processen kræver ingen tidligere erfaring og den mest komplicerede skridt kan flytte møbler. Alt du skal gøre er, at fuldføre en række skridt før du ændrer til en flere zone vand baseboard varme system.

Instruktioner

Elektrisk Baseboard varmeapparater

•Locate alle udtag på ydersiden vægge i de værelser, hvor du vil tilføje elektriske baseboard varmeapparater.

•Rearrange møbler og Køb kortere gardiner hvis nødvendigt at give en uhindret luftstrøm til varmelegeme på eller i nærheden af en af butikker placeret over. Møbler kan sidde på hver side og gardiner kan være mindst to fod over ovnen, men intet bør være direkte foran det af mindst fire fødder.

•Tag baseboard varmelegeme fra sin boks og samle tilfældet, hvis det er nødvendigt. Nogle sokler skibet intakt, helt andre, du skal fastgøres på den ydre beklædning.

•Anvend en stud finder til at finde mindst to studs inden for forretningen. Dette og de følgende trin er valgfrit, hvis du ønsker at forlade baseboard varmelegeme mobile. Hvis du har små børn, er det bedst at sikre varmer.

•Nail varmelegeme til væggen på knopperne. Kan monteres på varmeapparater har forborede huller på bagsiden af varmelegeme casing.

•Plug i ovnen.

Baseboard vandvarmere

•Undersøg din vandopvarmning muligheder. Når du skifter til flere baseboard vandvarmere, du har brug for en større kedel. Enten kontakte en opvarmning entreprenør til at udføre en varme belastning beregning for at bestemme størrelsen af din nye kedel eller købe en tankless vandvarmer. Tankless vandvarmeren har den ekstra bonus af ikke opvarmning af vand i de varmere måneder når du ikke behøver det.

Kortindgangsdør en VVS entreprenør med erfaring installere baseboard varmeapparater. I stand til kontrahenten anbefaler den bedste placering af varmeapparater til at minimere mængden af rør skal anvendes i byggeri mens også levere tilfredsstillende varme til rummet.

•Look på den aktuelle placering af dine møbler i forhold til den anbefalede placering af de nye baseboard varmeapparater. Du skal muligvis omarrangere møbler for at give mindst fire fødder af clearance foran ovnen. Derudover skal eventuelle floor længde gardiner over eller i nærheden af opvarmningsanlægget afkortes til mindst to fod over ovnen.

Kortindgangsdør din boligejer forening eller by regering før påbegyndelse byggeri. Boligejer foreninger kan have bestemmelser om forbud mod installation af vand baseboard varme på fælles vægge eller begrænse gange Hvornår arbejde kan være afsluttet. Byen regeringen kan kræve en hjem inspektion før eller efter arbejde er fuldført til at kontrollere den hjem stadig mødes kode.

•Kontakt din forsikringsagent. Fordi du vil have betydeligt flere VVS inde i dit hjem, skal du muligvis øge din forsikring for at beskytte mod vandskader. Boligejer association kan kræve dig til at bære ekstra forsikring samt hvis du bor i en ejerlejlighed eller duplex, hvor en bristet rør vil forårsage skade på din ejendom og eventuelt egenskaben for din nabo.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com