Hvordan du ændrer farven på aluminiumsfolie

December 28

Hvordan du ændrer farven på aluminiumsfolie

Alufolie er lavet af aluminiumslegering. Det kommer i stykker af forskellige størrelser og er mindre end.2 mm tyk. Aluminiumfolie er mest almindeligt forekommende i små ruller og sælges i købmandsforretninger. Disse ruller er brugt til at pakke fødevarer. Aluminiumsfolie er solgt i kun aluminium nuancen men det kan males for at ændre farven for kunstprojekter eller andre husstand designs. Maleri aluminiumsfolie der ligner maleri enhver anden form for metal.

Instruktioner

•Lay en dråbe klud eller en anden type af tarp på en flad overflade og sæt aluminium folie på toppen. Tør ned aluminiumsfolie med en ren klud. Fjern eventuelle fedt eller andet snavs fra overfladen. Dæmpe klud med vand og skrubbe ud de hårdere steder, hvis det er nødvendigt.

•Hold en dåse ætsning primer mindst seks inches fra overfladen af aluminiumsfolie. Fjern hætten fra primeren og line up kan på ethvert hjørne af aluminiumsfolie.

•Spray primer periodisk og flytte kan frem og tilbage over folien. Ikke bo på ét sted alt for længe. Fortsat over hele stykke alufolie, indtil det er helt dækket af primeren. Vent mindst tre timer på primer ordentligt tørre, før du anvender maling.

•Spray akryl latex spray-paint over aluminiumsfolie. Flytte frem og tilbage, sprøjtning periodisk indtil malingen er helt dækket af primer. Vente to timer for malingen til at tørre. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com